en uygun mobil internet hangi operatörde ?? 2011

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aagkn

aagkn

Üye
    Konu Sahibi
en uygun mobil internet hangi operatörde ?? 2011
arkadaşlar n8 almayı düşünüyorum ve bu telefonu internetten mahrum bırakmak olmaz :) bunun için ufak bi araştırma yaptım turkcellin fiyatları biraz fazla gibi acaba hangi operatör bu konuda daha uygun veya kapanyası var bilgi verirseniz sevinirim

Εthnic

Εthnic

Üye
vodafone aylik 8 liraya sinirsiz...

aagkn

aagkn

Üye
    Konu Sahibi
Εthnic;3054069' Alıntı:
vodafone aylik 8 liraya sinirsiz...
bu iimiş teşekkürler faturasız içinde geçerlidir herhalde

ihsN92

Üye
vodafone 8 liraya sınırsız degil 100 mb dan sonra yavaslıor

Εthnic

Εthnic

Üye
100mb tan sonra yavaladigi dogru ama sinirsiz.. hem cepten 2g uzerinden baglaninca hiz dusuklugu neredeyse hic farketmiyor...

mert_1047

mert_1047

Üye
Net Kampanyaları konusunda vodafone üstüne rakip tanımıyorum bu ay yeni yıla girdik diye de bütün abonelere 1 az net bedava konu arasında söyleyeyim gerçi forum da verildi ama SUPER yaz 3636 ya gönder bir aylık beleş metin gelsin mesaj i göndermek bedava bir de vodafone net kampanyalarına gelince aylık 8tl günlük 50 kr not hem faturalı hem de faturasız aboneler yararlanabiliyor ikisi de sınırsız aylık 8 tl olan otomatik aboneye bağlar her az keser günlük de öyle bir durum söz konusu değil Yardımcı Olabildiysem Ne Mutlu

aagkn

aagkn

Üye
    Konu Sahibi
Net Kampanyaları konusunda vodafone üstüne rakip tanımıyorum bu ay yeni yıla girdik diye de bütün abonelere 1 az net bedava konu arasında söyleyeyim gerçi forum da verildi ama SUPER yaz 3636 ya gönder bir aylık beleş metin gelsin mesaj i göndermek bedava bir de vodafone net kampanyalarına gelince aylık 8tl günlük 50 kr not hem faturalı hem de faturasız aboneler yararlanabiliyor ikisi de sınırsız aylık 8 tl olan otomatik aboneye bağlar her az keser günlük de öyle bir durum söz konusu değil Yardımcı Olabildiysem Ne Mutlu

teşekkürler arkadaşım çok yardımcı oldun :yuru:yuru

huseyindemirkan

Üye
vodafone tabiki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt