Haber En uslu kullanıcılarız

Sponsorlu Bağlantılar

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Emin misiniz? Film Hector diye programdan girersek sayılıyor mu? :):):):):)

luckysleven

luckysleven

Üye
Wp nin browseri kaldirmiyordur : ) Google gorsellerde zirve wp nindir belki haha : )

• Beğen
Tepkiler: kahraman333333 ve Rainesto
StartTheGame

StartTheGame

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar neden saçma fikirler yurutuyorsunuz iPhone ile gönderildi sorunu sadece maxicepde oldu bende başka site veya haberlerde olmadı misal vereceksek sözcü haber sitesi böyle bir sorunla karşılaşmadım tek bir site üzerinden değerlendirmeyin yada Facebook böyle bir sorunla karşılaşmadım , dediğimiz sitede de böyle bir sorun yok ve de Windows Phone , iPhone olarak tanıtılsa Windows Phone un yüzdeliği 0 olmaz mıydı ?
Wp nin browseri kaldirmiyordur : ) Google gorsellerde zirve wp nindir belki haha : )

Komik değil bence ?

luckysleven

luckysleven

Üye
Arkadaşlar neden saçma fikirler yurutuyorsunuz iPhone ile gönderildi sorunu sadece maxicepde oldu bende başka site veya haberlerde olmadı misal vereceksek sözcü haber sitesi böyle bir sorunla karşılaşmadım tek bir site üzerinden değerlendirmeyin yada Facebook böyle bir sorunla karşılaşmadım , dediğimiz sitede de böyle bir sorun yok ve de Windows Phone , iPhone olarak tanıtılsa Windows Phone un yüzdeliği 0 olmaz mıydı ?

Komik değil bence ?

Bu güzide arastirmayi baltaladigim icin ozur diliyorum : (

StartTheGame

StartTheGame

Üye
    Konu Sahibi
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Bu araştırmayı yapan sitenin editörlerini eşekler kovalasın:kop2:

• Beğen
Tepkiler: StartTheGame
dakamon

dakamon

Üye
Oyle siteleri bizim ie dogru duzgun acamadigi icin izlemiyor olabiliriz belki.: D

• Beğen
Tepkiler: Rainesto, Quantal Quetzal ve StartTheGame
Quantal Quetzal

Quantal Quetzal

Üye
Windows Phone sünnettir çünkü sizi günahtan alıkoyuyor

• Beğen
Tepkiler: StartTheGame
kahraman333333

kahraman333333

Üye
Az dediğin işletim sistemi git gide buyuyor ve bu sene samsung Windows Phone a yuk verecek sen ciddiysen ben bişi demiyorum aveupa pazarının şuan nerdeyse %7-8 gibi buyuk bir kısmına sahibiz ki diğer dünya pazarlarını saymıyoruz bile , bu %7-8 lik bir olçu nerden baksan 20-30 milyon kişiye tekabul eder ki bi 20-30 milyon kişi arasından 30.000 kişi desen izlemiş erotik içerik sence fazla mı ? Ve iOS Android gibi telefon işletim sistemlerini 2 senede titrettiysek sana az gelmesi normal :)
İos ve androidi 2 senede titrettimi ? gıdıklamış olmasın

Takipçi Satın Al

Üst Alt