en ucuz sınırsız internet 1 aylık 7 tl ister bilgisayardan ister cepten

Sponsorlu Bağlantılar

murat866

murat866

Üye
    Konu Sahibi
en ucuz sınırsız internet 1 aylık 7 tl ister bilgisayardan ister cepten
arkadaslar vodofone hattıma 7 liraya 1 aylık sınırsız internet yukledim telefonu kabloyla pc ye baglayıp 3g hızında ucuz ve sınırsız internetin tadını cıkarıyorum sizinlede paylasmak istedim vodofone hattı olanlar abone aylık cepnet yazıp 3636 mesaj gondersin tadını cıkarsın
iyi forumlar:yuru

• Beğen
Tepkiler: ankarali6600, whitewolf_35 ve xmervex

enescebeci

enescebeci

Üye
saol

Noks

Noks

Üye
saol gecicem vodafone inş

megatim

megatim

Üye
Bu olayı biyerden daha duydum ama pek inanasım gelmedi çümkü cebi modem gibi kullanıp nete girmenin çok tuzlu olduğuna şahit oldum. PC Suitten mi giriyosun internete ben de vodafone geçiyorum bu hafta detaylı bilgi verirsen sevinirim.

murat866

murat866

Üye
    Konu Sahibi
Bu olayı biyerden daha duydum ama pek inanasım gelmedi çümkü cebi modem gibi kullanıp nete girmenin çok tuzlu olduğuna şahit oldum. PC Suitten mi giriyosun internete ben de vodafone geçiyorum bu hafta detaylı bilgi verirsen sevinirim.

tabiki anlatayım hp 614c pocket pc cep telefonu kullanmaktayım bilgisyarımda hp sadece ara kablosunu takıyorum zaten pc suit yok cdsi bende yok internet sharing diye bi program var ona giriyosun (windows mobile 6 ve 6.5te kendiliginden var) sonra connect diyosun tamamdır suan o sekildde giriyorum

ejderahmet

ejderahmet

Üye
dogru kardeş bende 50 kuruşa günlük sınırsız nete giriyorum gece 12 de yaptım gece 12 kadar ama hangi saatte yaparsan yap o gün gece 12 de bitiyor süresi günlük sınırsız net in

murat866

murat866

Üye
    Konu Sahibi
bence direk aylık yap download yapmadıktan sonra cok iyi download kızı 5 7 kb arası :s

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Güzel Bir Kampanyamı Diyim Tarifemi Diyim , Acaba Bendemi Geçsem Vodefone :hmmm

gazbakkal

Üye
Bu Olay Geçici Bir Süre İçinmi Kalcı Bir Süre İçinmi?

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Aynı Soruyu Bende Soracaktım Geçici İse Turkcell'de Kalıyorum Kalıcı İse Hemen Karşıdaki Dükkandan Vodefone Geçiyorum..

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Evet bende kullanıyorum aylık cepnet çok iyi :D

ozcanoral

Üye
cepnet aylıktır eğer iptal etmezsen her ay otomatik yenilenir.yani normal internet gibi sözleşme falan yok istediğin zaman iptal edebilirsin.

murat866

murat866

Üye
    Konu Sahibi
evet iptal etmek ve uye olmak cok kolay ama kampanyanın ne kadar surecegini bilmem zaten hat degiştirmeleri kalkacak diye birşey duydum oyuzden 1 turkcell 1 de vodofone kullanmak daha mantıklı geliyor bana

megatim

megatim

Üye
tabiki anlatayım hp 614c pocket pc cep telefonu kullanmaktayım bilgisyarımda hp sadece ara kablosunu takıyorum zaten pc suit yok cdsi bende yok internet sharing diye bi program var ona giriyosun (windows mobile 6 ve 6.5te kendiliginden var) sonra connect diyosun tamamdır suan o sekildde giriyorum

Teşekkürler
Yarın sabah vodafone geçiyorum ilk işim cepnet e üye olmak olacak.
Vodafone un sitesinde 100 mb sonrası için hızın limitlendiği yazıyor.
Download yapan arkadaş var mı acaba. Hızı çok mu kötü?

ozdemirm

Üye
Kampanyada şimdilik bir süre kısıtlaması yok gibi görünüyor. ben her ay yeniliyorum genellikle cepden kullanıyorum ama isteyen arkadaşlar pc den de kullanabilir. aylık 7.99 a bir ay boyunca sınırsız net yada gunluk 0.50 kuruşa sınırsız. özellikle cepden sürekli nete giren arkadaşlar için kaçırılmaması gereken bir kampanya.

vita

vita

Üye
çok iyiymiş
bide bağlanabilsem tüm bulduğum ayarları yaptım ama sonuç olumsuz

murat866

murat866

Üye
    Konu Sahibi
evet 100mb dan sonra hız baya dusuyor download yaparken 1 kb/sn :S

ugurahmi

Üye
aylık abonelik ücreti 7,99 tl, 100mb a kadar 3g hızından, 100mb doldurduktan sonra yaklaşık 9-10kb hızına düşüyor ve sınırsız, çoğu işinizi kolayca halledebiliyorsunuz, pc suit yüklerek girebilirsiniz veya bağlantı noktası oluşturarak da girebilirsiniz kullanıcı adı ve şifresi vodafone, aranılacak tlf numarsı ise *99# kolay gelsin;)

şazenuş

şazenuş

Üye
ben 4 aydır bu şekilde interneti kullanıyorum. ayda telekoma 49 tl vermeyecek kadar aklım var çok şükür.7.99 tl hemde sınırsız internet.gündüz cepten akşam evde pc den bağlanıyorum.

megatim

megatim

Üye
Evet arkadaşlar şuan ben de bu kampanyaya dahil olup
PC Suitten cep telefonunu pc ye bağlayıp nete girdim.
Hızı şuan fena değil ama 100 mb sonrası çökecek :(
Nette gezinti yapmak için ideal bir yol tavsiye ederim.

Üst Alt