En ucuz en iyi ekran kartlı laptop hangisi

Sponsorlu Bağlantılar

Uhops

Uhops

Üye
    Konu Sahibi
En ucuz en iyi ekran kartlı laptop hangisi
Merhaba.Bana piyasadaki en iyi ekran kartı en iyi laptobu söylermisiniz.650m seviyesinde olsun crysis3 falan oynuyacağım.tavsiyelerinizi bekliyorum.

ardacumhur

ardacumhur

Üye

Bir de geçen gün forumda 2000TL civarına bir MSI vardı ama bulabilirsem onu da eklerim :hmmm

Uhops

Uhops

Üye
    Konu Sahibi

Bir de geçen gün forumda 2000TL civarına bir MSI vardı ama bulabilirsem onu da eklerim :hmmm

Msi ge60 Ond 454tr galıba dedıgın

deepmano

Üye
Alcaksan toshiba al lenovo ve casper hayatta alma.Lenovolar çok çabuk ısınıyor casper ise kafadan dandik.Toshiba öncelikli önerim ama hpde alabilirsin.Bendeki toshiba 14 tane sağlam oyun yüklü sıfır kasma var.Markasını istiyorsan mesaj at söylerim.

AHKE

AHKE

Üye
tam tersi lenovolarda ısınma yokki nettede hic karşılasmadım

- - - Eklendi - - -

tam tersi lenovolarda ısınma yokki nettede hic karşılasmadım

Uhops

Uhops

Üye
    Konu Sahibi
Isınmada marka değil model önemli belki ısınmayan casper vardır(%0.1 ihtimal:D).msi almak en mantıklısı çünkü adamlar süper laptop yapıyor tam oyun laptobu teknik bir sorun olmazsa kolay kolay ısınmaz (assassıns credd III'ü ultrada oynayınca 53 derece oluyor.)
aklımdaki model msi ge60 0nd 454tr ama bazı sitelerde 3230m işlemci bazı sitelerde 3210 işlemci var aynı modelde nasıl farklılıklar oluyor anlamıyorum.örn; vatanda 3210m 2.5ghz işlemci pcdepo.com da ise 3230m 2.6 işlemci var
linkler
pcdepo;

vatan;

- - - Eklendi - - -

Alcaksan toshiba al lenovo ve casper hayatta alma.Lenovolar çok çabuk ısınıyor casper ise kafadan dandik.Toshiba öncelikli önerim ama hpde alabilirsin.Bendeki toshiba 14 tane sağlam oyun yüklü sıfır kasma var.Markasını istiyorsan mesaj at söylerim.

söle fakat tosıba bıraz pahalı gelıyor bana

- - - Eklendi - - -

söle fakat tosıba bıraz pahalı gelıyor bana
c85-18g;)

umutbabaaa

Üye
msı bakmanı öneririm i5 ile i7 nin arasında 200TL oynuyor hangisini istersen ona karar vermeni öneririm

ekrankartları çok müthiş yanında çanta beleş :D
Kullanıcı yorumlarınada bak ben olsam bunu alırdım
GTX660M 2GB VAR i5 indede i7sindede
Saygılar

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Ne alacaksanız yada aklınızda geçen tüm soruları tek başlıkta sorup öğrenebilirsin
Madem bu kadar tecrüben var ve bilgilisin, bu şekilde dağınık ve düzensiz konu açmana da gerek yoktur diye düşünüyorum.

Üst Alt