En Ucuz Burada ! lSamsung S3 900 TL l Note 2 1100TL l Çok Yakında S4'de Sizlerle

Sponsorlu Bağlantılar

iPandemonium

iPandemonium

Üye
    Konu Sahibi
En Ucuz Burada ! lSamsung S3 900 TL l Note 2 1100TL l Çok Yakında S4'de Sizlerle
Ürünler yurtdışı ürünlerdir,Kesinlikle replika ,çakma vs değildir ,orjinal samsungdur tek farkı yurtdışından satın alınmış olmasıdır,TAKAS yoktur,aşağıdaki şartlardan başka bir seçenek teklif etmeyiniz.

ELDEN TESLİM KAPANMIŞTIR
(Malum hem bize masraflı oluyor,hem alıcılar bekletme yapıyor,git gelde sorun yaşanıyor ,o yüzden Elden Satış Kapanmıştır)

**Önce Havale Sonra Adresinize Kargo Şeklinde Olacaktır***

Not:İçinde En Ufak Tereddütü Olan Hiç Alışveriş Yapmasın,Konuya sadece alıcılar yorum atması yeterlidir ,Telefonlar zamanında fazla alınıp stok bitirme adına uygun fiyatlıdır

Bu fiyatlar
peşin havale fiyatlarıdır.Kargo alıcıya aittir.
-Havale işlemleri için bazı ürünlerde düşük ücret alınmaktadır. - Ürünler tek tek kargolanır.Bunu birden fazla alımlar için gözönünde bulundurunuz.

-Samsung telefonlara imei klonlama denen imei kopyalama işi yapılıyor,İmei atılma işlemlerinde çok düşük olasılıkla sorun çıkabilmektedir ki teknik servisler 5 dk ya işlemi düzeltebilirler.Ayrıca teknik servisim bulunmaktadır.
Kod:
[/B][URL]http://www.maxicep.com/cep-telefonu-ve-aksesuar-ilanlari/en-ucuz-burada-lsamsung-s3-900-tl-l-note-2-1100tl-l-785502.html[/URL][B]

beytullah6767

beytullah6767

Üye
telefonlar bozuldugu zaman ne yapacağız

iPandemonium

iPandemonium

Üye
    Konu Sahibi
Dostum uygun olması sebebide budur ,sende alınca telefonu yere atıp ekranı kırınca zaten garanti kabul etmiyor ,farkeden birşey yok ,tanıdığın telefoncuya yaptırcan

komando04

komando04

Üye
güzel fiyatlarda bunların kayıtları varmı yurtdışı diye kapanmasın sonra

- - - Eklendi - - -

bide kardeşim Nokia serisi yokmu hiç

..maHsun..

Üye
sattığınız Bütün Telefonlara aynı İmei atıyorsunuz Eyer öyle değilse Her Telefon için bu kadar İmei nerden buluyorsunuz

erdalcevik

Üye
arkadaşlar inanmayın siz bunlara tamamen dolandırıcılık bunların işi
(not:yaşadığım için biliyorum)

chatluck07

Üye
Galaxy ace 2 yi almayı düşünüyorum ama yurtdışı ve imei filan bana karışık geliyor :)

- - - Eklendi - - -

Kardeş özel mesaj attım bakarmısın :)

komando04

komando04

Üye
arkadaşlar neyin ne olduğunu bilmeden dolandırıcılık diyemeyiz sonuçta herkes aynı değil,almak isteyen tam detayı öğrensin ve gidip elden teslim alsın parasını ödesin

chatluck07

Üye
Doğru söylüyorsun kardeş

avcitalip

avcitalip

Üye
ben note 2 almayı düşünüyorum ama fiyatların doğrunu söylemek gerekirse biraz tuzlu :oke:

RecepILHAN89

RecepILHAN89

Üye
ben note 2 almayı düşünüyorum ama fiyatların doğrunu söylemek gerekirse biraz tuzlu :oke:

kardeşim dısarıdan al sıfırını 1500den aşağıya alamazsın bence alacaksan böyle fırsatı kaçırma

avcitalip

avcitalip

Üye
kardeşim dısarıdan al sıfırını 1500den aşağıya alamazsın bence alacaksan böyle fırsatı kaçırma
iddialaşma kardeş :oke:

- - - Eklendi - - -

yurtiçi gittigidiyor'da şu anda note 2 1.350 TL...

Üst Alt