En Stabil Launcher Tavsiye(lütfen Yorum Atin Zarar Gelmez!)(6000+ Görülme Teşekkürler)

Sponsorlu Bağlantılar

ismailakkulak

Üye
Nova ayarlarinda var durum cubugunu seffaflastirma :)
Nova Ayarında olan sadece Samsung S3-S4 ve bazı cihazlarda yapılabilen ayar. Native Support için SystemUI.apk dosyasını revize edilebilen ROM ve Root yetkisi olması gerekiyor. S3 ya da Custom ROM kullandığın için fark etmemişsindir. Tüm cihazlar desteklenmiyor Nova'da :) Status Bar SystemUI uygulamasının parçasıdır ve standart olarak status barın arka planı siyahtır. Bazı cihaz üreticiler(Samsung gibi) uygulamalar tarafından değiştirebilme olanağı sunmuş. Nova'da bunu kullanıyor.

• Beğen
Tepkiler: The Shadow

AVCIUGUR

AVCIUGUR

Üye
    Konu Sahibi
güncel

smh60

smh60

Üye
nova launcher hız ve ram bakımından en iyisi görsel olarak go launcher ve next :-)

• Beğen
Tepkiler: GökhanERMCLR
NEXUS

NEXUS

Üye
Nova , Apex Ve KK Launcher Tavsiyemdir En İyisi Onlar :)

• Beğen
Tepkiler: GökhanERMCLR
gocadayi

gocadayi

Üye
nova da önemli bir eksik var, next içinde ikonları ufaltarak dip dibe koyarak 60 adet ikonu aynı sayfaya atmak mümkün ama nova da bu yok.
:dayak:

MUSTAFA AKPINAR97

MUSTAFA AKPINAR97

Üye
Nova derim sadece

MUSTAFA AKPINAR97

MUSTAFA AKPINAR97

Üye

recebizm

recebizm

Üye
Çekmeceyi kendim sıralamak istiyorum, denediğim launcher'larda bu özelliği bulamadım. Bu özellikte bildiğiniz bir launcher var mı ?

GökhanERMCLR

GökhanERMCLR

Üye
Teşekkür ederim, Buzz Launcher'da varmış onu kullanıyorum şimdi.. next de belleğimde kalsın değişiklik istersem. .

Bende buzz kullanıyordum da bi kaç eksiği var düzeltmesi lazım şuan NOVA kullanıyorum..

bedirhanenes59

bedirhanenes59

Üye
Bende de lg l5 var gayet stabil Holo launcher ı dene gayet hızlı

Son düzenleme:
NEXUS

NEXUS

Üye
En güzel google asistan launcher fakat 4.4 yüklü nexus veya 4.4 yüklü play editionlu telefonlarda çalışıyor şuanda google kendi yayınladı ve çok hızlı ve stabil

Üst Alt