Ben de apexi seviyorum ama nova tartışmasız daha stabil.Apexin bir kaç kusurunu örtmüş bir uygulama nova.performans+görsellik ikisi bir arada APEX launcher üzerine tanımam..daha önce holo sonra nova kullandım en son APEX
tartışmasız en iyisi APEX bence
Apexte kusur görmedim şimdiye kadar.Ben de apexi seviyorum ama nova tartışmasız daha stabil.Apexin bir kaç kusurunu örtmüş bir uygulama nova.
bazı tellerde küçük de olsa takılma olabiliyoApexte kusur görmedim şimdiye kadar.
çok basitHafif bir launcher istiyorsanız zeam launcher i tavsiye ederim
tel 4.1.2 ama buzz launcherin uygulama menüsü ve fontları çok kötü.bir de teli çok yoruyoTelefonun 4 üstü ise Buzz launcherden iyisi yok aramaya değmez.
Düşük android telefonlarlar için foruma bir kaç launcher eklemiştim 2.3 ve üstü için
tel 4.1.2 ama buzz launcherin uygulama menüsü ve fontları çok kötü.bir de teli çok yoruyo
portlarsan zaten otomatik olarak sisteme gireceğinden stabil olur oO zaman Google Experience denemelisin.
Ya da Portlanmış S4 Launcher falan var onuda deneyebilirsin.
google experiencenin linki varsa atar mısın?O zaman Google Experience denemelisin.
Ya da Portlanmış S4 Launcher falan var onuda deneyebilirsin.
aynen son sürüm linki please?Nova prime on numara dostum kıyamet gibi icon paketi mevcut animasyonlarıda kapa yağ gibi aksın
portlarsan zaten otomatik olarak sisteme gireceğinden stabil olur oçünkü sistem uygulamalarını hiçbir şeykapatmadığından ama port vs ile işim olmaz.Bilmiyorum
google experiencenin linki varsa atar mısın?
Bu googleın resmi jelly bean lancherı mı?Buyur :
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
aynen durum çubuğu şeffaf olsa
ben widgetlerle tema gibi bişey yaptım novada yani istedğin launcherda yaparsın benim dediğimi
buzz launchera yapsam yükleyeceğim de işte eksikleri var diye yapmıyorum artık
ben bunu kullanmıştım bi ara hatırladım yüklemeyim yine de saol.ss e gerek yok nova veya apexe benziyor.4.1 ve üstü çalışan bir launcher pek bilgim yok denemekte fayda var
Bu arada deneyip SS atar mısın ?
romla alakalıdır kesin saati gizlenin üstünde hiç görmedim öyle bişeyah bi nexus 5'im olsanova icin durum çubuğu şeffaflaştırma.romla alakalı.Şayet romda va ise novanin ayarlarından resimdeki yer tıklı yer