En son sürüm Smart movie 3.41 avi oynatıcı türkçe full + Smart converter

Sponsorlu Bağlantılar

muratay_35

Üye
elinize sağlık

ahmet50

ahmet50

Üye
saolsın kardes

sin89

Üye
hanı beyler lınk nerde adam akıllı koyunda bızde ındırelım

ximpossiblex

Üye
ya 6600 desteklemiyor bu programı :(

silentwolf

silentwolf

Üye
selamun aleykum cilekes kardesim arkadasım ben ceviriciyi full yapmak icin sis pro sunu tele kurdum full pro yu sonra ceviriciyi acma olayını da yaptım ama ceviricinin register bolumune cevirici kodunu yazdıgımda invalid code yani gecersiz kod diyor converterin ustteki tel. register kodu surekli aynı yani 6216 pc deki smart movie ile ilgili herseyide sildim sonra res atım pc ye ama yine converterin register bolumundeki ustteki tel smartmovie register kodu bi turlu degismedi... sebebi ne olabilir sence bi yardımcı olursan cok sevinirim ALLAH RAZI OLSUN YARDIM ETMESENDE

ahmet07_67

ahmet07_67

Üye
cok tesekkürler

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
selamun aleykum cilekes kardesim arkadasım ben ceviriciyi full yapmak icin sis pro sunu tele kurdum full pro yu sonra ceviriciyi acma olayını da yaptım ama ceviricinin register bolumune cevirici kodunu yazdıgımda invalid code yani gecersiz kod diyor converterin ustteki tel. register kodu surekli aynı yani 6216 pc deki smart movie ile ilgili herseyide sildim sonra res atım pc ye ama yine converterin register bolumundeki ustteki tel smartmovie register kodu bi turlu degismedi... sebebi ne olabilir sence bi yardımcı olursan cok sevinirim ALLAH RAZI OLSUN YARDIM ETMESENDE
İlk önce 3.40 yükle 0000 ile lisansla sonra 3.41 yükle telefondaki son sürüm full olur sonra pc ye converteri kur başlat talep kodunu teldeki programın çeviriciyi açma bölümüne yaz tamam tuşuna bas çıkan ş.ifreyi convertere gir hepsi bu...

silentwolf

silentwolf

Üye
Allah Senin çilelerini Kaldırsın Insallah ömür Boyu Mutlu Olasın Kardesim

efekagan

Üye
teşkkürler

fk92

Üye
teşekkürler

yasin_66

Üye
arkadaslar bu smart movie lisans kodu istiyor. kod ne aceba bilen var mı?

asd123456789

Üye
guzel paylasım sagol

fordcum

Üye
tesekkürler

illegal06

Üye
teşekkürler çilekeş:oke:

overdozz

Üye
arkadaşlar ben bu programı kaç senedir kullanıyorum böyle yapmazdı. lakin pc ye formattan sonra convert ederken filmleri birden program crash diyor kapanıyor neden acaba bilen var mı?

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
arkadaşlar ben bu programı kaç senedir kullanıyorum böyle yapmazdı. lakin pc ye formattan sonra convert ederken filmleri birden program crash diyor kapanıyor neden acaba bilen var mı?
Talep kodunu cepteki smartmovie ye gir çıkan kod ile full yapılabilir... anlatımı dikkatli oku...

lyon_69

lyon_69

Üye
süper teşekkürler

aktash

Üye
n95 de çalıştıramadım desteklenmiyor diyor ...

Üst Alt