En son sürüm Smart movie 3.41 avi oynatıcı türkçe full + Smart converter

Sponsorlu Bağlantılar

by_demiryurek

by_demiryurek

Üye
teşekkürler

MMyustafyAAE

Üye
bi konu bu kadar güzel anlatılır! saol kardeş çok aradım :D

Lordodtheefe

Üye
cilekeş misin nesin programlaını vermeden önce virüsten tarrattır adamı hasta etme ... senin yüzünden gitti 2 gbytlık arşivim..

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
cilekeş misin nesin programlaını vermeden önce virüsten tarrattır adamı hasta etme ... senin yüzünden gitti 2 gbytlık arşivim..
Ne alakası var konu 6 aydır var bi sen virüslü diyorsun 10.000 kişi indirdi :nono:

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
ya çok teşekkür ederim ama bu çevirici benim pc de donuyor az kaldı kaldırıp atacam bu makinayı.silip yüklüyorum yine aynı altarnatif bişi varmı buna yardımm

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
ondada videoların boyutu çok büyük oluyor iki gün önce takır takır çalışordu.şimdi ne oldu bir anda anlamıyor smart movie gibi hem kaliteli hemde küçük boyutlu bir covertere ihtiyacım var :(:(

polat-kaan

Üye
teşekkrler dostum .............çok iyi .............seste bir sorun var ama o benim beceriksizliğimdir...........

anakrah

Üye
teşekkürlerr

murat.xy

Üye
ellerine sağlık çokeyi iş görüyor vallahi

hitman0707

hitman0707

Üye
virüs var dosyada:@

mfezgi

Üye
teşkkürler ama sertifikası dolmuş diyor

nayci

Üye
tşk

defonce

Üye
aradığım program buydu arkadaşım teşekkür ederim

oxside

oxside

Üye
saolasın kardeş:)

muratay_35

Üye
güzel paylaşım teşekkürler

oves_tr

oves_tr

Üye
program için teşekkürler.ama bir problem var.
birinci mesajda anlatıldığı şekliyle ilkönce eski versiyonu girip dili tr yapıp kayıt bölümüne 0000 yazdım.sonra yeni versiyonu yükledim.ancak film izlerken arada mesaj çıkıyor kayıt numarası istiyor.tekrar 0000 yazıyorum devam ediyor ama bir müddet sonra yine çıkıyor.çözümü nedir?

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
program için teşekkürler.ama bir problem var.
birinci mesajda anlatıldığı şekliyle ilkönce eski versiyonu girip dili tr yapıp kayıt bölümüne 0000 yazdım.sonra yeni versiyonu yükledim.ancak film izlerken arada mesaj çıkıyor kayıt numarası istiyor.tekrar 0000 yazıyorum devam ediyor ama bir müddet sonra yine çıkıyor.çözümü nedir?
2 yıldır kullanıyorum aynı yöntemle sizin gibi sorun çıkartmadı eğer yükledikten sonra format attıysan tekrar yüklemen şart denemende fayda var...

oves_tr

oves_tr

Üye
2 yıldır kullanıyorum aynı yöntemle sizin gibi sorun çıkartmadı eğer yükledikten sonra format attıysan tekrar yüklemen şart denemende fayda var...

üstad.silip tekrar kurdum programı.sanırım öncekinde bir yeri atlamışım.şimdi bir problem yok.eline sağlık.
TEŞEKKÜRLER.

Üst Alt