omayra Üye Uzuuuuuunn zaman önce.. Hatırlamıyorum bile en son ne zamandı sahi?? Alttaki en son ne zaman şaşırdın?
Uzuuuuuunn zaman önce.. Hatırlamıyorum bile en son ne zamandı sahi?? Alttaki en son ne zaman şaşırdın?
jöly Üye dün akşam..arkadaşımla ilgili şaşırtıcı bir haber aldım da... alttaki en son ne zaman eğlenmeye gittin?
dün akşam..arkadaşımla ilgili şaşırtıcı bir haber aldım da... alttaki en son ne zaman eğlenmeye gittin?
Yasminozz Üye bayaaa oluyo hatırlamıyorum bile.... alttaki; en son ne zaman birine kızdın ve kime kızdın ?????
thebora Üye en son geçenlerde beraber sinemaya gitmiştik alttaki en son ne zaman kendine şöyle güzel bir kahvaltı hazırladın?
en son geçenlerde beraber sinemaya gitmiştik alttaki en son ne zaman kendine şöyle güzel bir kahvaltı hazırladın?
jöly Üye pazar günü..annemin doğumgünüydü O'na hediye almak için çıktım.. alttaki en son ne zaman sinirlendin?
pazar günü..annemin doğumgünüydü O'na hediye almak için çıktım.. alttaki en son ne zaman sinirlendin?
jöly Üye salı günü nicki lazım olmayan biriyle burda kavga ettim... alttaki en son ne zaman sevinçten ağladın?
salı günü nicki lazım olmayan biriyle burda kavga ettim... alttaki en son ne zaman sevinçten ağladın?
Yasminozz Üye hiç bi arkadaşımdan kazık yemedim..... alttaki; en son ne zaman bisiklete bindin...?????
omayra Üye Yıllar önce.. Ama sürecek ortam olsa yine sürerim.. Ne güzeldir bisiklete binmek.. Alttaki en son ne zaman hayır yaptın?
Yıllar önce.. Ama sürecek ortam olsa yine sürerim.. Ne güzeldir bisiklete binmek.. Alttaki en son ne zaman hayır yaptın?
omayra Üye jewel_ma21' Alıntı: dün kız kaçırılmasına yardım ettim alttaki; en son ne zaman denize gittüdün? Genişletmek için tıkla ... Umarım kız 18'in üstünde ve rıza ile kaçırılmıştır. geçen sene gittim.. Alttaki en son ne zaman havai fişek gösterisi izledin?
jewel_ma21' Alıntı: dün kız kaçırılmasına yardım ettim alttaki; en son ne zaman denize gittüdün? Genişletmek için tıkla ... Umarım kız 18'in üstünde ve rıza ile kaçırılmıştır. geçen sene gittim.. Alttaki en son ne zaman havai fişek gösterisi izledin?
jöly Üye bu tarz şeylerin açık açık söylenmesine karşıyım..elim el verdiğince ihtiyacı olanlara yardımcı olurumm...bu omayranın sorusuna cevabımdı.. jewelın sorusunun cevabı ise;eylül-ekim falandı...inşallah 1 ay sonra tekrar başlıyacağım... en son ne zaman piyangodan para kazandın?
bu tarz şeylerin açık açık söylenmesine karşıyım..elim el verdiğince ihtiyacı olanlara yardımcı olurumm...bu omayranın sorusuna cevabımdı.. jewelın sorusunun cevabı ise;eylül-ekim falandı...inşallah 1 ay sonra tekrar başlıyacağım... en son ne zaman piyangodan para kazandın?