ekim ayından beri vizyona giren cogu filme gittim ama en son film kalmadıgı icin babm ve oglum a girdim ii kide girmisim manyak bi film ya en iisi buydu bence
1 yıldan daha uzun bir zaman beklediğim bir filmi nihayet izledim....
En güzel Pokemon filmlerinden biriydi....
Yeni HERO geldi ve gitti... Nedense bana çok güçlü gelmedi... Eğitimle güçlenmiş....
The Chronicles Of Narnia --The Lion The Witch And The Wardrobe--
Aslında ikinci defa izliyorum.İlkinde iyiydi ama kardeşimle ikinci defa gittim filmin bir bölümünde uyudum.
kardan dolayı sıkıldık yapacak hicbisey yoktu bende kızarkadasımla keloglana gittim filmarasına kadar durduk zaten 1. bolum bitmeden ben uyuya kaldım aradada filmi terkettk one rezaletti oyle öüggg kusacaktım walla
Münich 'i izledim... Yarın da Kurtlar vadisini izliycem...
Münich'i tavsiye ederim..Spielberg acayip bir yahudi partizanlığı yapmış..Filistinlilerin de görüşlerini biraz iyimser gibi göstermelerine ıkınmış (sağlamamış tabii ki)..Sevgilim beğenmedi ama ona aşk olacak bol bol..kız milleti işte
Gidebilen gitsin... Sinema Sinema'da izlenir,sonra Korsanı alınır!!
dün gece gittim sonunda!! KURTLAR VADİSİ-IRAK
canlı bomba sahnesi çok övülüyo..evet övülecek kadar iyi ama bence daha da iyisi İSLÂM'ın canlı bomba mevzusuna nasıl baktığını çok güzel bir biçimde yansıtması..Şeyh'le beraber hristiyanların bilmeden inandıkları saçma sapan hurafeleri dağıtmış...
<span style="color:#000000"><span style="font-size:10pt;line-height:100%">Memoirs Of A Geisha</span></span>
Çok güzel filmdi...
minik bir kızken başlıyor film... geisha yetiştirilen yerlere satıyor ailesi 2 kız kardeşi Annelerinin hastalığında... küçük olanın hikayesi filim... daha el kadar çocukken başkan'ın buna dondurma gibi bişey alıyor.. Kız aşık oluyor koca adama.. ve geisha olmaya karar veriyor... Bu arada hatun mavi gözlü....
Resimde görülen ve filmin ana karakteri olan bayanın ismi "ziyi zhang." (THE HERO 'da "kırık kılıç" adlı karizma sakallı abimizin metresi olan hatun oluyor.)
filnmin diğer güzelide "gong li"