En Şık Çanta Modelleri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

asisedef06

Üye
    Konu Sahibi
En Şık Çanta Modelleri
Biz hanımların en sevdiği aksesuarlarımız en başta muhakkak ki çantalarımızdır. Bir kadın sokağa çantasız çıkarsa kendini tabiri caizse çıplak gibi hissedebilir. Çünkü eksikliği en fazla hissedilen eşyamızdır çantalar. İçine dışarı da ihtiyacımız olacak, ufak tefek herşeyi doldururuz. Sağ kolumuz deyimine uygun bir aksesuardır. Tabi her yere özel bir çantada bu işin estetik kısmıdır. Renk renk, çok seveceğiniz çanta modelleri...

Bayan Çanta Modelleri


Kadınlar her zaman farklı giyinmeyi severler, bir giydikleriyle bir daha görünmek istemezler. Bunun için her kıyafete uygun çanta, ayakkabı ve aksesuar tamamlayıcıları vardır. Birbirinden güzel çanta modelleri.


En özel davetlere rahatlıkla katılabileceğiniz harika çanta modelleri.


Estetik görünümüyle hanımları cezbeden şık model ve renklerde çanta modelleri.

Parlak derisi ile büyülecek, birçok kıyafetinize uyum sağlayacak ve istediğiniz herşeyinizi yanınızda taşıyabileceğiniz boyutta, bayan çanta modeli.

Aynı rengin, farklı ve muhteşem bir modeli daha.

Her modaya ve kıyafete uygun, mucizevi renk; siyah çanta modeli de, tüm kıyafetlerinize uyum sağlayabilir.


Tatlı kombinlere genç kızlar hayran kalıyor. Spor görünüm ile rahat ve hoş uslübuyla cici bir giyim tarzı olacak.

Yeşil kadife kumaştan, sıcacık ve iç ısıtacak bir çanta modeli. Siyah ve yeşil tonlarda kıyafet ve ayakkabılarınızla harika uyum sağlayabilecek bir çanta.

Mavinin, trent renlerinden , zincirli çanta ile görünümünüz ve tarzınızla etkileyeceksiniz. Kot giyimle çok iyi bir uyum sağlayabilecek olan bu çanta ile çok mutlu olacaksınız.

Altının vazgeçilmez ve kusursuz rengi ile büyüleyici, her modada değişmeyen etkisiyle, altın renginin yeri bambaşka ve çok özeldir. Altın rengi ince topuklu ayakkabı ile istediğiniz davete katılabileceğiniz şık bir kombin oluşturabilirsiniz.

Spor ve günlük kullanıma çok uygun ve zarif bir çanta modeli.

Siyah bayan çanta modeli.

Taba renginin alımlı duruşunu yansıtan en şık çanta modeli.

Taba renk, kullanışlı çanta modeli. Altına giyeceğiniz taba renk botlarla, mükemmel bir uyum ve sonuç elde edebilirsiniz.

Gece davetleri için, şık ve hanımefendi bir seçim olacak, cüzdan çanta modeli. Son moda bu model ile elbisenizin ve makyajınızın güzelliğini tamamlayabilirsiniz.
 
  • Beğen
Tepkiler: minoo


SHS

SHS

Üye
Resim koymamışın, linkte yok galiba.. Hanımlar nasıl görüp alıcak.. Bi kontrol et istersen yazını..
 

pelın_

çanta büyük olmalı
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt