En sevilen marka seçildi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türkiye gibi bir yerde en sevilen firmanın Nokia olmasına neden laf atarlar anlayamıyorum.Devir değişti o bu istediğini söyle Türkiye'nin büyük çoğunluğu için telefon dediğin Nokia'dır araştırmalarda bunu gösteriyor.Zaten en iyi Nokia denilmemiş halkın en sevdiği denilmiş gibip neden Nokia mı devir değişti o bu denilir anlamıyorum.

Bizim marketçinin note u var Apartmanda ONe X , s3 ve 4s mevcut bazen canım sıkılınca gidiyorum Bu günlerde bana tavsiyeye gelen amcalar onlara da değişik modeller öneriyorum ki incelemek için bilgi için

dikkat et bakkalcı seni dövmesin gazete satışları durdu diye

yani tabiki hepsinde aynısı olmasın daha iyidir git bak bakıyım hangi biri ramlerini boşaltmış ? (başta babam olmak üzere çevremdeki android kullanan herkes boşaltmıyor öyle alışmışlar )

- - - Eklendi - - -

o değilde halkımız nokia nokia'dır diyor birde samsung'a falan bakıyor görüyor plastiği gidiyor nokia'ya görüyor metali sonra nokia alıyor

Konu Sahibi

devir değişti diye ben dedim laf bana mi geldi şimdi kafam karıştı biraz değer bana dediysen ben o manada söylememiştim
(umarım yanlış birşey anlamamışımdır )

Katılıyorum.

MasteLaa

Üye
Benim açımdan çok iyi oluyor zaten Bir de apartman genç dolu teknolojiye merakları var Ben de farklı telefon öneriyorum ilginçtir alıyorlar bu da bilgi zaten inceliyorum hemen telefonu

devir değişti diye ben dedim laf bana mi geldi şimdi kafam karıştı biraz değer bana dediysen ben o manada söylememiştim
(umarım yanlış birşey anlamamışımdır )

Yok ben senin yorumu görmemiştim bile.Zaten orda ne amaçla kullanıldığın belli oluyor yanlış anlama

PriZm

Üye
Türkiye'de bilinçsiz ve telefon deyince aklına gelen ilk isim (halen daha) Nokia diyen çok.şaşırmamak lazım.

Tepkiler: MasteLaa

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Nokia'nın f/p oranlarını özellikle orta segmentte baya iyi yaptığı için ve kaliteli malzeme kullandığından ötürü halkın en sevdiği marka olması gayet normal ama gidişatı çok kötü orası ayrı....

Konu Sahibi

gidişatı bence gayet iyi hele wp8 li telefonlardan sonra gör sen onu...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...