Daha Tizen Çıkmadı Ki Nerden Biliyorsun Güzel Olcağınıİlk TizenSonra Android
Daha Tizen Çıkmadı Ki Nerden Biliyorsun Güzel Olcağını
Windows 8.1 1
Daha Hiçbirşey Belli OlmazBunu İzle Birazda Olsa Performans Testinden Anlarsın Okeyy
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bada'da vardı bi ara noldu samsung adını unuttu samsung telefon yapsın gayet güzel oluyor fakat işletim sistemi yapmasın kötü ypıyor
zaten tizenin pek tutacağını sanmıyorum 
Daha Hiçbirşey Belli OlmazBada'da vardı bi ara noldu samsung adını unuttu samsung telefon yapsın gayet güzel oluyor fakat işletim sistemi yapmasın kötü ypıyor
zaten tizenin pek tutacağını sanmıyorum
![]()
Hiç Sanmıyorum Hem En Stabilite İşletim Sistemi Tizenmi? Bir Videoylamı bu anlaşıldı , İos Şu anda stabilitede baya önde fakat arayüzünü sevmiyorumTutsun Tutmasın En Stabile İşletim Sistemlernin Başlarında Tizen Bu Bir Gerçek Yanlız Geliştirilmeye İhtiyacı Var İntel Devreye Fazla Girmesi Lazım Yazılımda O Kadar Eğer Geliştirilip Piyasaya Sürülsün Tutması Garanti Yüksek İhtimal
seven vardır herkezin zevki başkadır
android Jelly Beanla stabilite olmaya başladı 4.4'le baya bi gelişti wp8 stabiliteli çıktı
yani tizen Daha Bilinmeden Stabilite Denmesi Çok Saçma Birçok telefon videoda en iyi telefon gibi gözüküyor telefonu aldıktan birkaç hafta sonra telefonda sorunlar oluşuyor.Aynen Uzatmaya Gerek YokUzatmayalım arkadaşlar
Android 1
Konuyu Durduk Yere Başka Yere Taşıdık 
Hiç Sanmıyorum Hem En Stabilite İşletim Sistemi Tizenmi? Bir Videoylamı bu anlaşıldı , İos Şu anda stabilitede baya önde fakat arayüzünü sevmiyorumseven vardır herkezin zevki başkadır
android Jelly Beanla stabilite olmaya başladı 4.4'le baya bi gelişti wp8 stabiliteli çıktı
yani tizen Daha Bilinmeden Stabilite Denmesi Çok Saçma Birçok telefon videoda en iyi telefon gibi gözüküyor telefonu aldıktan birkaç hafta sonra telefonda sorunlar oluşuyor.
Telefonundan Kaynaklanıyordur Kesinlikle Eminim Ben Nexus 4 Kullanmaktayım ve kaç tane oyun yükledim bir damla kasma olmadı Şuanda Sorunsuz. Hiçbir oyun kasmamakta. ve gayet hızlı.Bu Arada Telefonda 23 Adet Oyun Var 7 Tanesi Ağır OyunlarGördük Telefonun Uygulama Yükledikçe Sistemi Hafifte Olsa Takılma ve Kasmasını Helede Android Haa Tamam Bende Androidi Seviyorum Kullanıyorum Ama Çok Kötü Ram Kullanıyor Bunu Demeden Geçemicem
Bir Umut Tizen Ve İos
İyi Geceler Kardeş Bana Müsade