En Sevdiğiniz Işletim Sistemi ? (combo Mantığı)

Sponsorlu Bağlantılar

Baranbaris

Baranbaris

Üye
iOS 1

NEXUS

NEXUS

Üye
Mac Os 1

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
İlk Tizen ;) Sonra Android

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
  • Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
NEXUS

NEXUS

Üye
Bunu İzle Birazda Olsa Performans Testinden Anlarsın Okeyy ;)
Daha Hiçbirşey Belli Olmaz :) Bada'da vardı bi ara noldu samsung adını unuttu samsung telefon yapsın gayet güzel oluyor fakat işletim sistemi yapmasın kötü ypıyor :) zaten tizenin pek tutacağını sanmıyorum :)

• Beğen
Tepkiler: KinG Tornado
KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Daha Hiçbirşey Belli Olmaz :) Bada'da vardı bi ara noldu samsung adını unuttu samsung telefon yapsın gayet güzel oluyor fakat işletim sistemi yapmasın kötü ypıyor :) zaten tizenin pek tutacağını sanmıyorum :)

Tutsun Tutmasın En Stabile İşletim Sistemlernin Başlarında Tizen Bu Bir Gerçek Yanlız Geliştirilmeye İhtiyacı Var İntel Devreye Fazla Girmesi Lazım Yazılımda O Kadar Eğer Geliştirilip Piyasaya Sürülsün Tutması Garanti Yüksek İhtimal

• Beğen
NEXUS

NEXUS

Üye
Tutsun Tutmasın En Stabile İşletim Sistemlernin Başlarında Tizen Bu Bir Gerçek Yanlız Geliştirilmeye İhtiyacı Var İntel Devreye Fazla Girmesi Lazım Yazılımda O Kadar Eğer Geliştirilip Piyasaya Sürülsün Tutması Garanti Yüksek İhtimal
Hiç Sanmıyorum Hem En Stabilite İşletim Sistemi Tizenmi? Bir Videoylamı bu anlaşıldı , İos Şu anda stabilitede baya önde fakat arayüzünü sevmiyorum :) seven vardır herkezin zevki başkadır :) android Jelly Beanla stabilite olmaya başladı 4.4'le baya bi gelişti wp8 stabiliteli çıktı :) yani tizen Daha Bilinmeden Stabilite Denmesi Çok Saçma Birçok telefon videoda en iyi telefon gibi gözüküyor telefonu aldıktan birkaç hafta sonra telefonda sorunlar oluşuyor.

• Beğen
ozakin70

ozakin70

Üye
Uzatmayalım arkadaşlar

Android 1

• Beğen
Tepkiler: Pikkaccu ve .NeXuS.
KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Hiç Sanmıyorum Hem En Stabilite İşletim Sistemi Tizenmi? Bir Videoylamı bu anlaşıldı , İos Şu anda stabilitede baya önde fakat arayüzünü sevmiyorum :) seven vardır herkezin zevki başkadır :) android Jelly Beanla stabilite olmaya başladı 4.4'le baya bi gelişti wp8 stabiliteli çıktı :) yani tizen Daha Bilinmeden Stabilite Denmesi Çok Saçma Birçok telefon videoda en iyi telefon gibi gözüküyor telefonu aldıktan birkaç hafta sonra telefonda sorunlar oluşuyor.

Gördük Telefonun Uygulama Yükledikçe Sistemi Hafifte Olsa Takılma ve Kasmasını Helede Android Haa Tamam Bende Androidi Seviyorum Kullanıyorum Ama Çok Kötü Ram Kullanıyor Bunu Demeden Geçemicem
Bir Umut Tizen Ve İos
İyi Geceler Kardeş Bana Müsade

• Beğen
NEXUS

NEXUS

Üye
Gördük Telefonun Uygulama Yükledikçe Sistemi Hafifte Olsa Takılma ve Kasmasını Helede Android Haa Tamam Bende Androidi Seviyorum Kullanıyorum Ama Çok Kötü Ram Kullanıyor Bunu Demeden Geçemicem
Bir Umut Tizen Ve İos
İyi Geceler Kardeş Bana Müsade
Telefonundan Kaynaklanıyordur Kesinlikle Eminim Ben Nexus 4 Kullanmaktayım ve kaç tane oyun yükledim bir damla kasma olmadı Şuanda Sorunsuz. Hiçbir oyun kasmamakta. ve gayet hızlı.Bu Arada Telefonda 23 Adet Oyun Var 7 Tanesi Ağır Oyunlar
Neyse İyi Akşamlar.

• Beğen
KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Merak Etme Bende Yedek Nexus 4 Var Ama Yok Yok ;)

.caner.

.caner.

Üye
Ios 1

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
    Konu Sahibi
iOS 2

.caner.

.caner.

Üye