Site bölümünden iletişime geçbırı bana yardım etsn ya bu sıtenın sorumlusu kım
gecemıyorum bılmıyorum cunku cok karmasık bu msjı yazmak ıcın bıle cok ugrastım ya
Yeni bir konuşma başlattan shs nin nick verdiği adminlere mesaj atabilirsin
bn kısaca sorunumu anlatayım okuyanlar yardımcı olsun lutfennn allah rızası ıcın
bn kısaca sorunumu anlatayım okuyanlar yardımcı olsun lutfennn allah rızası ıcın
sımdı ben telefonuma hard format attım bazı uygulamalar sılındı ama telefonun kendı uygulaması olan resım duzenleyıcısıde sılındı ılk basta onemsemedım yazılımı guncelledım telefondan 7 tane uygulamayı sonra baktım o resım duzenleyıcı hala yok napmam gerek ındırmem ıcın lınk falan verın
e6-00
yalnız bılgısayarla ıletısıme gececk durumum yok su an sız en son 2o12 de bırısı lınk ıstemıs bu konuda vermıssınız onu denedım fakat sertıfıka hatası falan dedı eskı oldugu ıcın taaa 2o12 e normal yanı
Evet ordanbu verdıgın lınktenmı hacklıcem?
cvp verın!
bu verdgn yere grdım ama eskııı
of ya of cvp verın

bu verdıgın lınktenmı hacklıcem?
cvp verın!
of ya of cvp verın

burası gereksizler bölümü degilmiYani Rica Ederim MEtin Abimiz İçin konuyu Açmış Lakayt Mesajlar Rica ediyorum konuyla alakasız olan yorumlarda bulunmayınız... !

Yani Rica Ederim MEtin Abimiz İçin konuyu Açmış Lakayt Mesajlar Rica ediyorum konuyla alakasız olan yorumlarda bulunmayınız... !