Metin abee
MEtin , Abimiz için beeAbi yaptın beni![]()

MEtin , Abimiz için bee
Metin Adını Yazıp Abimiz için Konu açmış Ddedimm![]()

OriginalFirmWare atmanızı öneririm. Olmazsa önce soft format sonra tekrar hard format atınız. Bütün uygulamalar kapalı iken ana ekranda *#7370# yapın. Gelen soruya evet dedikten sonra şifreyi girin. Eğer değiştirmediyseniz 12345'tir. Bu işlemi yaptıktan sonra hard format atın.sımdı ben telefonuma hard format attım bazı uygulamalar sılındı ama telefonun kendı uygulaması olan resım duzenleyıcısıde sılındı ılk basta onemsemedım yazılımı guncelledım telefondan 7 tane uygulamayı sonra baktım o resım duzenleyıcı hala yok napmam gerek ındırmem ıcın lınk falan verın
nasıl yanı ne yapım telefon tarıhımı?
rompatherde falan koselerrdekı yuvarlak sey yesıl oldu yanı yınede hata verıyo

sıze cok dua ederım vallahı hem daha resıt olmadım 2o15 te olcam cocukların duası kbl olur lutfennn sımdılık cıktım bn

ıyı aksamlrhack yaptın menüde rompachter uygulaması geldi ve yeşil yaptın yamaların hepsini doğru mu anladım ?ınternet paketım bıtmek uzere lutfen ısa abın yardım etsın bn bı sekılde yarın gırmeye calısırım tel modelı nokıa e6 bılgısayara gırme ımkanım yok sadece telefonun kendı ozellıgı olan resım duzenleyıcımı gerı ıstyrmsıze cok dua ederım vallahı hem daha resıt olmadım 2o15 te olcam cocukların duası kbl olur lutfennn sımdılık cıktım bn
![]()
ıyı aksamlr