En Rütbeli Üyeydi...

Sponsorlu Bağlantılar

Revengeful

Emekli Yönetici
Metin abee

• Beğen
Tepkiler: FatoŞ

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
sımdı ben telefonuma hard format attım bazı uygulamalar sılındı ama telefonun kendı uygulaması olan resım duzenleyıcısıde sılındı ılk basta onemsemedım yazılımı guncelledım telefondan 7 tane uygulamayı sonra baktım o resım duzenleyıcı hala yok napmam gerek ındırmem ıcın lınk falan verın
OriginalFirmWare atmanızı öneririm. Olmazsa önce soft format sonra tekrar hard format atınız. Bütün uygulamalar kapalı iken ana ekranda *#7370# yapın. Gelen soruya evet dedikten sonra şifreyi girin. Eğer değiştirmediyseniz 12345'tir. Bu işlemi yaptıktan sonra hard format atın.

SHS

SHS

Üye
    Konu Sahibi
Symbian Terk :ehe

ModX

ModX

Moderator
konu çok dağılmış :d:

aysegulcırık

aysegulcırık

Üye
ya bana bu sıteden dedıler hack yap yaptım yıne sertıfıka hatası veryr?

SHS

SHS

Üye
    Konu Sahibi
tarihi geri alın

aysegulcırık

aysegulcırık

Üye
nasıl yanı ne yapım telefon tarıhımı?
rompatherde falan koselerrdekı yuvarlak sey yesıl oldu yanı yınede hata verıyo

aysegulcırık

aysegulcırık

Üye
hayır sertıfıka hatası lutfen servıs saglayıcınızla gorusun dıyr
ya kac gundur bunla ugrasıyorum keske formatı atmaz olaydım onceden boyle olmamıstı atyrdum resım duzenleyıcım sılınmıyrdu dıgerlerı gdyrdu onlarıda yazılım guncelemeyle ındırıyrm ama resım duzenleyıcı yok bıde telefonun kendı ozellıgı bn yuklemedım yanı ama vıdeo duzenleyıcı var sılınmemıs hack yaptıgımada emınım yesıl ısıklar yanıyr
:(

SHS

SHS

Üye
    Konu Sahibi
@asigsasi İsa abi yardıma koş

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
aysegulcırık

aysegulcırık

Üye
ınternet paketım bıtmek uzere lutfen ısa abın yardım etsın bn bı sekılde yarın gırmeye calısırım tel modelı nokıa e6 bılgısayara gırme ımkanım yok sadece telefonun kendı ozellıgı olan resım duzenleyıcımı gerı ıstyrm :( sıze cok dua ederım vallahı hem daha resıt olmadım 2o15 te olcam cocukların duası kbl olur lutfennn sımdılık cıktım bn :( :(:( ıyı aksamlr

asigsasi

asigsasi

Üye
ınternet paketım bıtmek uzere lutfen ısa abın yardım etsın bn bı sekılde yarın gırmeye calısırım tel modelı nokıa e6 bılgısayara gırme ımkanım yok sadece telefonun kendı ozellıgı olan resım duzenleyıcımı gerı ıstyrm :( sıze cok dua ederım vallahı hem daha resıt olmadım 2o15 te olcam cocukların duası kbl olur lutfennn sımdılık cıktım bn :( :(:( ıyı aksamlr
hack yaptın menüde rompachter uygulaması geldi ve yeşil yaptın yamaların hepsini doğru mu anladım ?

asigsasi

asigsasi

Üye
rompachter içinde

installserver yamasının üzerine gel seçenekler den add to auto seç içi yeşil renk kenarı sarı olacak

open4all yamasının üzerine gel seçenekler den add to auto seç içi yeşil renk kenarı sarı olacak

sonra rompachter programın dan çık ve alttaki konudaki dosyayı indirip yükle eğer yüklenir ise hack yapmışsın dır.

Volume Keys S60v3 S60v5 S^3 Anna- Belle unSigned By Morris2109 - MaxiCep

aysegulcırık

aysegulcırık

Üye
evet bu dosyayı ındırdım bu ındı
hala aynı hatayı verıyor ama bu verdıgın program yuklendı fotograf ve resım duzenleyıcı olmadı

Murat Alper

Murat Alper

Üye
hort

ModX

ModX

Moderator
üye gitmiş
sorun çözülmüştür herhalde :hmmm @aysegulcırık

aysegulcırık

aysegulcırık

Üye