by_92
Üye
-
Konu Sahibi
-
ios açık kaynak kodlu bir işletim sistemi değil ki onda var ama?
ios'da yok cydia'da var. Yani sisteme jailbreak yaptıktan sonra kurabilirsiniz. Sistem unlock olduktan sonra wp için de var dosya yöneticisi hem de alası.
ama ne yazık ki wp8 çıktığından beridir unlock edilemiyor
ios icin ilk jailbreak ne zaman cikmişti
arti olarak microsoft wp8 ile bit-locker guvenligini getirdigi icin tabi ki biraz uzun surmesi normal. Bu arada sistemin de ne kadar guvwnli oldugu burada yine ortaya cikiyor.
ios açık kaynak kodlu bir işletim sistemi değil ki onda var ama?
Valla söz konusu telefonsa güvenliği özgürlüğe tercih ederim. Bence çok saçma bir söylem olmuş, kusura bakma. Güvenlik her şeyden önce gelir.İlk iPhone çıktıktan 4 ay sonra.
Güvenlik uğruna özgürlüğü kaybetmeye ne kadar değer acaba
Valla söz konusu telefonsa güvenliği özgürlüğe tercih ederim. Bence çok saçma bir söylem olmuş, kusura bakma. Güvenlik her şeyden önce gelir.
sırf senin için de sistemi açık yapmazlar sanmıyorum arkadaşımDosya sistemini görememek bir guvenlik onlemidir, bu sayede virüs içerikli bir dosyayı açma ihtimali kalmaz ama aynı zamanda telefona dosya kaydedip onu yönetme şansıda kalmaz.
Şahsen ben virüslü bir dosyaya tıklama ihtimalini göze alıp dosya sistemini yönetmek isterim ki bir çok kişide istiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?