ANIL
Admin
En lüks Blackberry, Vodafone ile Türkiye'de: Blackberry Porsche Design P 9981
Vodafone, Blackberry'nin 'lüks segment' altında konumlandırdığı tepe seviye modeli Porsche Design P 9981'in sözleşmeli satışına başladı.
Tahmin edeceğimiz gibi en üst kalite malzemeler kullanılarak tasarlanan cihazın ön tarafı paslanmaz çelik çerçeve ve klavyeden olurken arka kapaktaysa tamamıyla deri kaplama kullanılmış.
BlackBerry 7 işletim sisteminin özelleştirilmiş bir versiyonu ile çalışan model bu bağlamda özel bir Porsche Design Kullanıcı Arayüzü ile gelirken, yine Porche ile ilintili tema, zil sesleri, duvar kağıtları vb. gibi ekstralar içeriyor.
Başka bir P'9981 kullanıcısını kolayca tanımlayabilmek için 2AA ile başlayan özel PIN'ler içeren Porsche Design P’9981'in teknik özellikleri şöyle:
Tahmin edeceğimiz gibi en üst kalite malzemeler kullanılarak tasarlanan cihazın ön tarafı paslanmaz çelik çerçeve ve klavyeden olurken arka kapaktaysa tamamıyla deri kaplama kullanılmış.
BlackBerry 7 işletim sisteminin özelleştirilmiş bir versiyonu ile çalışan model bu bağlamda özel bir Porsche Design Kullanıcı Arayüzü ile gelirken, yine Porche ile ilintili tema, zil sesleri, duvar kağıtları vb. gibi ekstralar içeriyor.
Başka bir P'9981 kullanıcısını kolayca tanımlayabilmek için 2AA ile başlayan özel PIN'ler içeren Porsche Design P’9981'in teknik özellikleri şöyle:
- Blackberry OS7 işletim sistemi
- Qualcomm MSM8655 'Snapdragon S2' Yongaseti (1.2 GHz hızında işlemci+Adreno 205 GPU)
- 768MB RAM
- 2.8-inç'lik (640 x 480) kapasitif dokunmatik ekran
- 8GB dahili hafıza+microSD (+32GB)
- 5MP arka kamera (720p video kayıt desteği var)
- 3G ([email protected] Mbps), Wi-Fi ve Bluetooth 2.1 bağlantıları; GPS ve NFC desteği
- Optik izpedi, dijital pusula, aksekerometre, yakınlık algılayıcısı
- 1230 mAh batarya
Vodafone'un modele yönelik belirlediği sözleşme şartları şu şekilde:
Olabilir...Aklıma geldi de donanıma bakınca yok artık,sezai demiştim.

isterseler 100 TL ye versinler yine almam