En lüks Blackberry, Vodafone ile Türkiye'de: Blackberry Porsche Design P 9981

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
En lüks Blackberry, Vodafone ile Türkiye'de: Blackberry Porsche Design P 9981
Vodafone, Blackberry'nin 'lüks segment' altında konumlandırdığı tepe seviye modeli Porsche Design P 9981'in sözleşmeli satışına başladı.

Tahmin edeceğimiz gibi en üst kalite malzemeler kullanılarak tasarlanan cihazın ön tarafı paslanmaz çelik çerçeve ve klavyeden olurken arka kapaktaysa tamamıyla deri kaplama kullanılmış.

BlackBerry 7 işletim sisteminin özelleştirilmiş bir versiyonu ile çalışan model bu bağlamda özel bir Porsche Design Kullanıcı Arayüzü ile gelirken, yine Porche ile ilintili tema, zil sesleri, duvar kağıtları vb. gibi ekstralar içeriyor.

Başka bir P'9981 kullanıcısını kolayca tanımlayabilmek için 2AA ile başlayan özel PIN'ler içeren Porsche Design P’9981'in teknik özellikleri şöyle:

1. Blackberry OS7 işletim sistemi
  2. Qualcomm MSM8655 'Snapdragon S2' Yongaseti (1.2 GHz hızında işlemci+Adreno 205 GPU)
  3. 768MB RAM
  4. 2.8-inç'lik (640 x 480) kapasitif dokunmatik ekran
  5. 8GB dahili hafıza+microSD (+32GB)
  6. 5MP arka kamera (720p video kayıt desteği var)
  7. 3G ([email protected] Mbps), Wi-Fi ve Bluetooth 2.1 bağlantıları; GPS ve NFC desteği
  8. Optik izpedi, dijital pusula, aksekerometre, yakınlık algılayıcısı
  9. 1230 mAh batarya

Vodafone'un modele yönelik belirlediği sözleşme şartları şu şekilde:

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Pahalı sanki...

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
pahalı olması için yapılmış sanki..

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
bu kadar iğrenç bi tasarım olmaz. Sırf batmamak için midir nedir anlamadım

• Beğen
Tepkiler: Emma-Watson
JOURNALIST

JOURNALIST

Üye
Tasarımı hoşuma gitti, pahalı olması vodafone kaynaklı olabilir, gelsin de görelim bakalım

klongs

klongs

Üye
buna para vereceğime nokia oroya para veririm daha iyi en azından altın ileride satarken değeri olur :D

xPaSHax

xPaSHax

Üye
iyide ben bu cıhazı bırınde gormustum daha onceden yada yurt dısı cıhazı olabılır hatta nasıl bı model bu demıstım tipi guzel ama donanımıda cok kotu degıl kanımca

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Gördüğüm En Kötü Tasarımlardan Birisi :)

avcitalip

avcitalip

Üye
yine bir Blackberry ve işe yaramayan bir Blackberry OS:oke: isterseler 100 TL ye versinler yine almam:naughty:

- - - Eklendi - - -

porsche logosu olsaydı iyi olurdu:naughty:

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
bu telefondan bir cacık olmaz beş para etmez bi telefon

Enes

Enes

Üye
tasarım biraz iyi olsa neyse de yerin dibinde :)

aleranol

aleranol

Üye
aslında keskin çizgileri hoş bir hava katmış. Donanım ve bağlantı özellikleri olarakda oldukça yeterli ancak işletim sistemi vb. Özelliklerden dolayı tabiik.de bizim gibi cebini düşünen kişilere uygun bir telefon değil. Bonkör ve zevk düşkini hava atmayı seven kişiler için ise birebir.

avcitalip

avcitalip

Üye
ben porsche olsam bunlara fren balatamı bile vermezdim :D blackbery de android e geçmezse batacak zaten nokia wp ile piyasaya tutunmaya çalışıyor...

_RYUK_

_RYUK_

Üye
blackberyy e bu kadar para verecek adamın aklına şasarım ...

pRime.

pRime.

Üye
Gereksiz pahali, gereksiz bir blackberry daha.

tempestshine

tempestshine

Üye
blackberry iyice vasat tasarımlar yapmaya başladı.

- - - Eklendi - - -

blackberry iyice vasat tasarımlar yapmaya başladı.

güneşidevirmek

Üye
tasarım olarak hoş ama blackberryden nefret ederim, gayet önyargılıyım arkadaşlarımın telefonlarını kurcaladım bu önyargımı kıracak bir şeye rastlamadım, kesinlikle o paraya değeceğini düşünmüyorum

mega2

mega2

Üye
hepsiburada.comda 4 milyar küsür bu telefon beş para etmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt