En kötü günüm :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
coldman41

coldman41

Üye
    Konu Sahibi
Kötü günmüş gerçekten.. Geçmiş olsun kardeşim...
teşekkür ederim .s

----------Eklendi @ 23:54:40 ---------- Yazıldı @ 23:52:34 ----------

öncelikle geçmiş olsun ve başın sağolsun izmitte mi arkadaşın kaza yaptı?bugün izmitte kaza belasını ben başlattım çok fazla kaza olduğunu duydum
yok izmitte değil karasu da yapmış .s sanada geçmiş olsun

----------Eklendi @ 23:57:01 ---------- Yazıldı @ 23:54:40 ----------

hersey üst üst geldi .s

..butteRfly..

..butteRfly..

Üye
geçmiş olsun :( bazen öyle hepsi üst üste gelince çok kötü oluyor. ki genelde de öyle olur. seninde o hesap olmuş..beterinden korusun..

estorak

estorak

Üye
Allah sabır versin kardeşim daha güzel günler gösterir umarım merak etme

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Geçmiş olsun.

Vefat eden babanın ailesine Allah sabır versin.Başınız sağ olsun.

coldman41

coldman41

Üye
    Konu Sahibi
geçmiş olsun :( bazen öyle hepsi üst üste gelince çok kötü oluyor. ki genelde de öyle olur. seninde o hesap olmuş..beterinden korusun..
Doğru Allah daha beterıni göstermesin

----------Eklendi @ 01:00:06 ---------- Yazıldı @ 00:55:23 ----------

Allah sabır versin kardeşim daha güzel günler gösterir umarım merak etme
Saol kardeşim hayat devam ediyo güzel günlerde sevincimizi paylasiriz :)

----------Eklendi @ 01:01:39 ---------- Yazıldı @ 01:00:06 ----------

Geçmiş olsun. Vefat eden babanın ailesine Allah sabır versin.Başınız sağ olsun.
Saol kardeşim

'Patron

'Patron

Üye
Cidden üzüldüm yazık geçmiş olsun..

enkazcı

Üye
Allah sabır versin ama arkadaşlar haklı beddua etmişler sana
önce bedduayı kim etmiş olabilir düşün taşın sonrada bulabilirsen helalleş bulamazsan camiye yada herhangi kurumlara hayır yap :oke:

enginzz

enginzz

Üye
geçmiş olsun kardes

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
üzülme kaza ve vefat ilahi takdir yapacak bir şey yok sevgilinin de gerçek yüzünü görmüş oldun herkes kendine yakışanı yapar o da öyle yapmış sakatlanman da hemen iyileşir inşallah

coldman41

coldman41

Üye
    Konu Sahibi
üzülme kaza ve vefat ilahi takdir yapacak bir şey yok sevgilinin de gerçek yüzünü görmüş oldun herkes kendine yakışanı yapar o da öyle yapmış sakatlanman da hemen iyileşir inşallah

teşekkür ederim nadide saol :)

Aege

Aege

Üye
Hepsi için geçmiş olsun.Başınız sağ olsun.Bunlar olabilecek şeyler tabi ama bir günde hepsinin olması gerçekten talihsizlik olmuş.Bende yaşamıştım böyle zincirleme olaylar fakat hepsi bir kaç gün içinde olmuştu.Kuzenim vefat etmişti,araba kazası yapmıştık,yeni aldığım ayakkabılarım çalınmıştı.Bir olay seni çok üzüyor ve gözün hiçbirşey görmüyor,dikkatsiz ve dalgın oluyorsun,başına bir kaza gelmesi böyle durumlarda çok olası.Ama zaman herşeyin ilacıdır merak etme

Necmati

Necmati

Üye
en kötü 2 bence kardeş

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Geçmiş olsun.

coldman41

coldman41

Üye
    Konu Sahibi
Hepsi için geçmiş olsun.Başınız sağ olsun.Bunlar olabilecek şeyler tabi ama bir günde hepsinin olması gerçekten talihsizlik olmuş.Bende yaşamıştım böyle zincirleme olaylar fakat hepsi bir kaç gün içinde olmuştu.Kuzenim vefat etmişti,araba kazası yapmıştık,yeni aldığım ayakkabılarım çalınmıştı.Bir olay seni çok üzüyor ve gözün hiçbirşey görmüyor,dikkatsiz ve dalgın oluyorsun,başına bir kaza gelmesi böyle durumlarda çok olası.Ama zaman herşeyin ilacıdır merak etme
teşekkür ederim :)

en kötü 2 bence kardeş
benim değilmiş zaten kardeşim bundan sonra boşuna ümitlenmenin ve hayal kurmanın gereği yok :(

teşekkür ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...