En kötu dokunmatik ekran???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
aynen.benim tanidikta da var.bastirincada algilamiyo.sadece serce parmagin tirnagi ile eti arasinda dokundugunda algiliyodu

- - - Eklendi - - -

Telefonu kirmasindaki amac nedir ya

bu benim ilk ve son dokunmatik telim diyo

gkcll

Üye

o fiyata o kadar olur ne bekliyordunuz ayrıca samsungun da Gt-s3510 gibi cihazlar dan iyi deneyenilirsin

- - - Eklendi - - -

hem ben teknosa da dokundum gayet başarılıydı

en kötü dokunmatik samsung starındır arkadaşlar kullandığım zamanlar tırnağım içine göçmüştü artık bıktırmıştı ama tema(firmware)leri çok güzeldi hatta androidin kendi arayüzünden daha iyi temaları vardı

MertcaN9

Üye
arkadaşın bence alsın bir 6600 filan bu akıllı telefon dünyasına hiç bulaşmasın otursun yerinde ne diyim eğer böyle etrafa telefon alıp aynı gün kıracak kadar para saçıyorsa ne diyim yani araştırma hiç mi yapamamış ?

Aynen ya.

Tepkiler: MertcaN9

m_kan

Üye
bende c5-03 var dokunmatiği çok kötü

mel1h45

Üye
Evet c5-03 ün dokunmatiği rezistif o yüzden cok kötü ben hiç begenmedim

Alacaksanız bu devirde Kapasitif alacaksınız.

ugur1000

Üye
Telefon kırılmış dik bassa ne olur telefon yok ortada.Ayrıca xperia ray görüp telefonu kırdıysa o kişiye eldivende algılayan Lumia göstermeyin

istanbulun gökdeleninin birinden aşağı atar

(not bayburtta gökdelen yok o yuzden istanbul dedim )

- - - Eklendi - - -

Telefon kırılmış dik bassa ne olur telefon yok ortada.Ayrıca xperia ray görüp telefonu kırdıysa o kişiye eldivende algılayan Lumia göstermeyin

istanbulun gökdeleninin birinden aşağı atar

(not bayburtta gökdelen yok o yuzden istanbul dedim )

Babamın da vardı rezistif ekranlı dokunmatik telefonu. Ben kullanamıyordum. Şimdiki ekranlar gerçekten güzel bence.

bence en iyi dokunmatik ekran lumia l920 de 5800 berbat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...