En Kolay Web Cam Programı

Sponsorlu Bağlantılar

gorillaz1903

Üye
    Konu Sahibi
En Kolay Web Cam Programı
Biliyorum bu proğramı benim gibi bekleyen bircok kişi var,evet en sonunda buldum fll versiyonunu,telefonu bu kadar kolay webcam yapmak müthiş bişey diğer programlara gerek kalmadan,bu proğram sayasinde kendini webcam olarak tanıtıyor ve sizin sadece yapmanız gereken proğramı calıştırmanız ve msn ,skype gibi programlarda ayarlardan webcam olarak Mobiola Web Camera secmeniz ve bu kadar kolay aynı ,diger webcamları nasıl ayarlıyorsanız bundada yanısını yapıyorsunuz,bide artı olarak PC Suite gerek yok yani PC Suite baglantı kurmanıza gerek yok, proğramın com ayarlarında ayarlıyorsunuz okadar şimdi gelelim kurulumuna:

*zipten cıkartıyoruz, pc ye programı kuruyoruz ve telefona sis programını atıp telde kuruyoruz,

*sorun cıkmaması icin ben PC Suite ile olan baglantıların hepsini iptal ettim (hani mrouter de sağ tıklayıp özellikler diyoruz ya ordaki tüm bağlantıları iptal ettim

*pc programı kurmuştuk ve verdigim dosyanın icinde Loader adındaki dosyayı C:\Program Files\Mobiola Web Camera icine atıyoruz

*mobiola programını calıştırmak istedigimizde LOADER proğramını tıklayıp ımei numaranızı yazıyorsunuz ve ENTER Kod tıklıyloruz ve proğram calışoyor ..programı calıştırmak istedigimizde her seferinde LOADER calıştıracağız

*pc programı calıştırdıktan sonra teldeki programı calıştırıp connect diyoruz ve pcdeki mbiola ayarlardan com ayarlarını yapıyoruz ,ilk başta biraz zorluk cekebilirsiniz ayarlarken ondan sonra cok kolay oluyor tek tıklama ile,

*baglantıyı kurduktuktan sonra kablosuz bir webcamınız var artık,görüntü kalitesini istediginiz gibi ayarlayın ..

usb ekledim..kullanımı aynı kesinlikle calışacaktır.deneme fırsatı bulamadım ama kesin calışacaktır.
BULUDUTLU OLAN ARKADAŞLAR İCİN

USB KULLANAN ARDAKŞLAR İCİN
Nokia 3230
Nokia 6260
Nokia 6620
Nokia 6630
Nokia 6670
Nokia 6680
Nokia 6681
Nokia 6682
Nokia 7610
N70 bu telefonlar icin gecerlidir,,LOADER yine calıştırdıktan sonra İMEİ yazıp 11111 yazmanız geriyordu.

ALINTIDIR

][/URL]

phora

Üye
Bu konu daha önce açıldı ve link verildi aynı linki vererek konu açmanın ne anlamı var anlamadım

gorillaz1903

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım arattırdım bu kadar ayrıntılı anlatan başlık yok ve cr*ack i de yoktu sitede zaten

requiemksk

Üye
gorillaz iyilik yaramıyo millete yaaa..sen bosver..

emegine saglik

gorillaz yanlız bluetooth versiyonu inmiyo..upload da sorun var heralde..

düzeltirsen seviniriz

msw

msw

Üye

VoLo

VoLo

Üye
ellerinize sağlık arkadaşlar

phora

Üye
O linki veren zaten benim iyi bkrsanız formda olduğunu göreceksiniz zaten önemli oln paylşmak

madmann

madmann

Üye
ARKADAŞLAR DOSYADA VİRÜS VAR LOADER.EXE "VirTool.Win32.Patcher.a

phora

Üye
şu anda 3.form sayfsınd görmek isteyenler daha önce linkin verildiğini görür

ibonline

ibonline

Üye
bendede virüslü cıktı
kurmadım sildim gitti her ne kadarda güvenli desenizde trojan var truva atı...

msw

msw

Üye
Arkadaşın hakkını yemeyelim ... werdiğim link Phora nın daha önce werdiği linktir ... onu forumdan bulup buraya taşıdım ... önemli olan paylaşmak ...

gorillaz1903

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar yukarıdada yazdığı gibi o programın cr*ack idir trojan değil zaten alıntı bu yani başkasının bana verdiği program yani kendim bilgisayarıma kurdum bilgisayara zararı yoktur ayrıca bi arkadaş ben aynı linki verdim diyor ben bu linki daha ayrıntılı olduğu için ve çoğu kişinin bu programı yeni gördüğü için verdim

bjknemesis

Üye
güzel ya hem yanında taşı hemde konuş am bu 2 sene sürer sonra telden görüntülü konuşma gelir sanırsam

eon

Üye
kesinlikle trojan var yine de tesekkurler...

cline2000

Üye
Bencede virus sen çalıştırdığında makinene birşey yapmıyor olması normal ama güvenlik açığı veriyorsun. Trojen aktive oluyor

memici

memici

Üye
******:S8VX-Y5TR-AHB4
IMEI: 355045000414397

phora

Üye
Bu Verdiğin ****** çalışmıyor sanırım bluetooth versiyonunda çalışıyordu açıklama yaparsan sevinirim

msw

msw

Üye
Ben bunu kurdum ama randıman alamadım ... bi kaç saniye gösteriyor sonra simsiyah bir ekran geliyor.. galiba iyi çalışmıyor

phora

Üye
Ben usb versiyonunu kullanıyorum Cr*ck'ıyla beraber çalıştırmak bazen zahmet veriyor ama çalıştıtan sonra
bağlantı kopmazsa herhangi bir sorun yaşamadım

Iamfear

Iamfear

Üye
bravo kardeş ellerine sağlık

Takipçi Satın Al

Üst Alt