En Karizmatik Telefon.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tec/-/no

Tec/-/no

Üye
6500 classic cok karizmatik duruyor..

eses_nuri

eses_nuri

Üye
samsung e840 çok kalite duruyo

speedus

Üye
nirde?

jetgil

jetgil

Üye
En karizmatik telefon SE W200i:)

XMEN_43

XMEN_43

Üye
bece eniyisi 5110 dur :ehe:oke:

huseyinkarabal

Üye
eskilerden 8910 i
bu aralar 8800

marvelboy

marvelboy

Üye
Abi rtışmasız N95 Kaç yıldır teknolojiyi yakından takip ederim ve bir çok telefonu kullandım... (lg hariç) Fakat N95 in zevkini ve zarifliğini veren bir telefon daha görmedim... Anlamışsınızdır benim için hangi telefon..........?_?_?

_____________________________________________Maxicep Ailesinden Sevgiler!!!

vallahi haklısın bencede n95

wdeepw

Üye
bncede N95 fakat N93 de karizma N90 da haa bide 8800 var ki o tartısılmaz karizmi konusunda ama özellikleride olsn diosn N95 derm

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
N73 ME Konu kapandı :D

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
6300 cok klas

PAPADOC

PAPADOC

Üye
şu an revaçta N 95 8 GB VAR

sukruon

sukruon

Üye
Nokia N70

Chryin

Üye
N95 mi karizma ? Karizma telefon mu görmediniz siz arkadaşlar?

Süphesiz karizma telefon 8800 Special ve 8800 Siroccolar'dır. Şu anda yeni çıkan 8800 Arte'dir. Bir elinize alın bakın bakalım gözünüz karizma telefon görsün.

Karizma; teknolojiden ibaret değildir heleki 8 GB olmuş 4 GB olmuş ne fark eder? Karizma dış görünümdür. Dediğim gibi bu söyleme uyan en şekilli ve karizma telefon 8800 serileridir.

Keyf_i

Keyf_i

Üye
6300 bence

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
tabiki n95

bodrumlu_71

bodrumlu_71

Üye
n95 görünüş olarak ben burdayım diyenlerden birisi.

fantastik2189

fantastik2189

Üye
bence samsung b-600 10 megapixel kamerası var

yusufucan

yusufucan

Üye
Nokia 6230İ Çok karizmatiKK telefon bana Göre yıLLardırr Sviyorum o telefonu ;)

viravira

Üye
en baba telefon nokia 6500 slide..o kadarr..

nkuter

Üye
telefonun karizması olmaz arkadaşlar. bi konuya el atarken önce bilinçli olalım. karizma kelimesinin anlamını bilmeden söylemeyelim, aranızda kaç kişi sözlükten karizmayı araştırdı da böyle yorum yapıyor. türkçeyi kullanmayı zaten unuttuk bir de hergün daha da kötüye gidiyoruz. karizma iş hayatında örnek teşkil eden etkileyici kişiliğe sahip demektir kısaca. yani telefondan karizma olmaz, saçda da olmaz, ayakkabıda da. kişinin kendisinde olur karizma. dış görünüş değil etkileyiciliktir. tutturmuşuz milletçe karizma yaptık herşeyi kendimizden başka. ilk bakışta toplum içinde farkedilen kişiliktir karizma, örnektir gıpta ile bakılan, yerinde olmak istenendir. telefonla karizma yapan ya da yapmaya çalışan arkadaşlara gıpta ile yaklaşıyorum gerçekten :) albenisi en çok olan telefon hangisi, soru bu olmalıydı. lütfen türkçemizi daha düzgün kullanalım arkadaşlar, çoğumuzun ismi bile türkçe değil, bi özentiden öteye gidemiyoruz farkındaysanız. yabancılar neden türkçe isim kullanmıyorlar, onlar bizden daha mı milliyetçi? hayır tabii ki. atam izindeyiz demesi kolay, hani iz, nerde? hepinizi saygı ve sevgiyle kucaklıyorum. kendmize ve değerlerimize sahip çıkalım lütfen, demek istediğim buydu aslında kısaca, yeri olsa da olmasa da...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt