En Kapsamlı Program Interactive Voice Call Master v1.50

Sponsorlu Bağlantılar

deepblue_27

Üye
bu s60 programı arkadaslar sızınkıler e uymazz

nasiyani07

Üye
n73 e oluyormu

sardaga55

Üye
çok güzel program teşekkürler

RRRRRrrrrrrrr

Üye
indirdim bakalm nası bişe ...Güzel programa benzyo paylaşım için saol ...ama kimsenin telesekretere konuşcanı sanmyom...

cocostarmonster

cocostarmonster

Üye
tşk :oke:

Lord Ryan

Üye
süper gözüküyor
teşekkür ederim

eserson

Üye
saol güzel pylşm

stronger92

Üye
harika bişi ya bunun javası yok mu ? xD

_StanicEnemy_

_StanicEnemy_

Üye
sagol

hewal_dost

Üye
n70 kullanıyorum telefonum orjinal programaları hafıza kartındaki bilgileri okumuyor mesala mp3,jpeg uzantılı dosyaları göstermiyor ve mesaj uyarı sesini değiştiremiyorum hard ve software format attım olmadı yardım ederseniz sevinirim

egitimist

egitimist

Üye
kullanmayı beceremedim. aramaları bip sesi olmadan karta kaydetmek istiyorum. bu işi yapıyor mu?

kobearda

Üye
teşekkurler...

muratferay

Üye
elimde yurt dışından gelme n97 var wifi tv cift sim herşeyi türkce dokunmatik kullanamıyorum o yüzden takas düşünüyorum takas tekliflerine acığın ürün hiç kullanılmadı tr den kayıtlı

salih1906baba

salih1906baba

Üye
Teşekkürler :oke:

mater.dolorosa

mater.dolorosa

Üye
E72'de yüklemenin desteklenmedigine dair uyarı veriyor.

okkankaya

okkankaya

Üye
teşekkür ederim

okkankaya

okkankaya

Üye
teşekkürler

masal41

Üye
deneyelim bakalım şu programmı

PowerMILL

Üye
Arkadaşlar bu proda bip sesini nasıl kapatabiliriz birde kullanımından bilen arkadaş varsa biraz detaylı olarak yazarsa makbule geçer deniyorum bazen kayıt yapıyor bazen yapmıyor.
Aslında çok güzel prolardan biri Tabii en önemlisi bip sesini nasıl kapatabiliriz.
Beep off prosu yuklendığınde telefonun genel bip sesinide kapatıyor Beep off prosu olmadan bu proyu bipsiz kullanmak mümkünmü cevaplayan arakdaşlara şimdide nteşekkürler

Kolay Gelsin...

ser_112

Üye
2730 a yuklenmıyo

Takipçi Satın Al

Üst Alt