Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
En Kapsamlı Program Interactive Voice Call Master v1.50
Sponsorlu Bağlantılar
deepblue_27
Üye
bu s60 programı arkadaslar sızınkıler e uymazz
nasiyani07
Üye
n73 e oluyormu
sardaga55
Üye
çok güzel program teşekkürler
RRRRRrrrrrrrr
Üye
indirdim bakalm nası bişe ...Güzel programa benzyo paylaşım için saol ...ama kimsenin telesekretere konuşcanı sanmyom...
cocostarmonster
Üye
tşk
Lord Ryan
Üye
süper gözüküyor
teşekkür ederim
eserson
Üye
saol güzel pylşm
stronger92
Üye
harika bişi ya bunun javası yok mu ? xD
_StanicEnemy_
Üye
sagol
hewal_dost
Üye
n70 kullanıyorum telefonum orjinal programaları hafıza kartındaki bilgileri okumuyor mesala mp3,jpeg uzantılı dosyaları göstermiyor ve mesaj uyarı sesini değiştiremiyorum hard ve software format attım olmadı yardım ederseniz sevinirim
egitimist
Üye
kullanmayı beceremedim. aramaları bip sesi olmadan karta kaydetmek istiyorum. bu işi yapıyor mu?
kobearda
Üye
teşekkurler...
muratferay
Üye
elimde yurt dışından gelme n97 var wifi tv cift sim herşeyi türkce dokunmatik kullanamıyorum o yüzden takas düşünüyorum takas tekliflerine acığın ürün hiç kullanılmadı tr den kayıtlı
salih1906baba
Üye
Teşekkürler
mater.dolorosa
Üye
E72'de yüklemenin desteklenmedigine dair uyarı veriyor.
okkankaya
Üye
teşekkür ederim
okkankaya
Üye
teşekkürler
masal41
Üye
deneyelim bakalım şu programmı
PowerMILL
Üye
Arkadaşlar bu proda bip sesini nasıl kapatabiliriz birde kullanımından bilen arkadaş varsa biraz detaylı olarak yazarsa makbule geçer deniyorum bazen kayıt yapıyor bazen yapmıyor.
Aslında çok güzel prolardan biri Tabii en önemlisi bip sesini nasıl kapatabiliriz.
Beep off prosu yuklendığınde telefonun genel bip sesinide kapatıyor Beep off prosu olmadan bu proyu bipsiz kullanmak mümkünmü cevaplayan arakdaşlara şimdide nteşekkürler