messevim
Üye
Rica ederim.Bence LG nin Eski Arayüzü Daha İyiydi, bu arada
![]()
Rica ederim.Bence LG nin Eski Arayüzü Daha İyiydi, bu arada
![]()
Yukarida belirttim. Stock rom ile.Evt arkadaslar geri nasil donderecegiz sistemi bu uygulamayi nasil kaldiracagiz telefondan
Bilmiyorum. Denemekte fayda var.bu sistem dosyasi sadece g2 icin mi optimus 4x hd icin kullanabilir miyim ? bu arada g2 nin home launcher ini kullanıyorum telefonumda
teşekkürler bir ara denerimBilmiyorum. Denemekte fayda var.
Ayarladan uygulamalara gelin LG Home uygulamasina gelip güncellemeleri kaldır diyin.Evt arkadaslar geri nasil donderecegiz sistemi bu uygulamayi nasil kaldiracagiz telefondan
çok teşekkür ederim dediğin yöntem başarılı oldu.Ayarladan uygulamalara gelin LG Home uygulamasina gelip güncellemeleri kaldır diyin.
Ben bulamadim. LG Home diye bir seçenek yok ?Ayarladan uygulamalara gelin LG Home uygulamasina gelip güncellemeleri kaldır diyin.
ana ekran diye bir seçenek var bende oradan düzelttim Lg Home yok çünküBen bulamadim. LG Home diye bir seçenek yok ?
Bu apk g3ün sistem özellikleri için (dosya, ikon vs) www27.zippyshare.com/v/61737875/file.html
Buda G3 temasıLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Önce ilk verdiğim apk yi indirip kurun daha sonra ise g3 temasını indirip kurun.
DİKKAT! :Kuracağınız LG G3 Teması telefon sisteminiz de ki LG G2 Temasının yerine geçecek!
Buda ekran görüntüsü:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
s2 ye oldu mu ?Tema S2 de oldu launcher kurulmuyor![]()
Aradan çok zaman geçti. malesef hatırlamıyorum kardeşim.Hocam bu temadaki ekrandaki saatin adi nedir?
LG G2 de mi kurdunuz ?Dostlar kuruldu ama ikon gelmedi ve açılmadı
Diğer modelleri bilemeyeceğim. G2 de sorunsuz çalışmakta.Yok not 2 de
Ama s2 ye kuranda var yukarda yazıyor
Yok not 2 de
Ama s2 ye kuranda var yukarda yazıyor