En Kapsamlı-En Kaliteli Ücretli Oyunlar Eskiler-Yeniler Hepsi Burda!+Video Önizlme (Sürekli Güncel!)

Sponsorlu Bağlantılar

bagatur58

Üye
tesekkürler
bir sorum olacak klasör icinde klasör var adi Bu Klasörün İçindeki Klasörü Telefonda Android-Data'ya At
diye bu ne icin?

mreren38

mreren38

Üye
Eline koluna sağlık hatta burun deliklerine bile sağlık mükemmel çalışma.

Rich4arD

Rich4arD

Üye
    Konu Sahibi
s.a asphalt 6 yı kurdum fakat soyle bı yazı cıkıp kapanıyor yardımcı olurmusunuz (your deviceis not compatible with this game.please request a refund.) yardım..

----------Eklendi @ 10:15:28 ---------- Yazıldı @ 10:13:13 ----------

Need For Speed Hot Pursuit yukledım ondada gıremedım oyuna (this appplication is not authorized for use your android device ) yardımcı olursanız sevınırım...
Hangi cihazı kullanıyorsunuz?

tesekkürler
bir sorum olacak klasör icinde klasör var adi Bu Klasörün İçindeki Klasörü Telefonda Android-Data'ya At
diye bu ne icin?
Talking Tom 2 SD Dosyaları onlar.

Eline koluna sağlık hatta burun deliklerine bile sağlık mükemmel çalışma.
Rica ederim :D

Ekleme;
Mevcut olan Angry Birds v1.6.3 sürümü Angry Birds v2.0.0 ile değiştirildi. (Yeni Sürüm)
Mevcut olan Blood & Glory v1.0.2 sürümü
Blood & Glory v1.0.3 ile değiştirildi. (Yeni Sürüm)
Sürekli Güncellenecektir.

sunayalac

Üye
Eline emeğine sağlık hocam....

Rich4arD

Rich4arD

Üye
    Konu Sahibi
Eline emeğine sağlık hocam....
Rica ederim. Beğendiyseniz ne mutlu bana :)
Zamanım olduğu zaman SD dosyalarını da paylaşacam. Tüm konuyu yeniden derlicem.

----------Eklendi @ 11:21:52 ---------- Yazıldı @ 10:56:25 ----------

Ekleme;

GTA III ve telefonlara uygun SD Dosyaları eklendi.

D u M a N

D u M a N

Üye
kardeş ben gta 3 ü ideos x5 e andreo sd ile apk indirdim tekrar dowload istiyor çözüm biliyormusun

Rich4arD

Rich4arD

Üye
    Konu Sahibi

allen2121

Üye
eger calisıyorsa yok böyle bişi saaaoll...

Rich4arD

Rich4arD

Üye
    Konu Sahibi
eger calisıyorsa yok böyle bişi saaaoll...
Hepsi çalışıyor kuşkun olmasın.
Ama dediğim gibi bazı apk dosyaları sadece s2 için uygun olabilir. Öyle indirmiştim çünkü.

Ekleme;
Modern Combat 3 Fallen Nation v1.0.0(Ücretli Sürüm) eklendi.

Not:Modern Combat 3'ü henüz denemedim. Eğer deneyen olursa söylerse sevinirim :)

Rich4arD

Rich4arD

Üye
    Konu Sahibi
Güncelleme ;

Mevcut olan GTA III v1.0.0 sürümü GTA III v1.1 ile değiştirildi.
(Telefonlara uygun SD Dosyaları eklendi.)

Mevcut olan Cut the Rope v1.2 sürümü Cut the Rope v1.3 ile değiştirildi. (Yeni sürüm)
Traffic Panic 3D v1.2 Eklendi.
Eternity Warriors v2.0.0 Eklendi.
Where's My Water v1.2.0 Eklendi. (Ücretli Versiyon)

Rich4arD

Rich4arD

Üye
    Konu Sahibi
Güncelleme;

Mevcut olan Where's My Water v1.2.0 sürümü Where's My Water v1.3.1 ile değiştirildi. (Yeni Sürüm)

traffics

traffics

Üye
GTA 3 Xperia Play çalıştı ama kasıyor.
Splinter Cell çalıştı zaten onu bitirmiştim. Bidaha bitiricem ellerine sağlık :D :oke:

Rich4arD

Rich4arD

Üye
    Konu Sahibi
GTA 3 Xperia Play çalıştı ama kasıyor.
Splinter Cell çalıştı zaten onu bitirmiştim. Bidaha bitiricem ellerine sağlık :D :oke:
Rica ederim.
GTA III şu anda sanırım her telefon için sorunsuz çalışmıyor. Öyle değil mi?

berkay_zm

berkay_zm

Üye
asphalt 6 lisans istiyo napçaz

wtomsen

Üye
ellerine sağlık kardeşim yalnız bir şey merak ediyorum ben htc kullanıyorum 480*800 hangi sd yi yüklemem gerekiyor ?

huzurlu2

Üye
şimdi bnm telefon LG p970 onun için hangi sd dosyasını indiricem ? ve oyunlar sadece sd dosyasını yukledikten sonra çalışıyormu?
şimdiden tşrk:vur

aysen19882010

Üye
şimdi bnm telefon LG p970 onun için hangi sd dosyasını indiricem ? ve oyunlar sadece sd dosyasını yukledikten so

----------Eklendi @ 18:40:17 ---------- Yazıldı @ 18:39:03 ----------

ben bu site kadar güzel site bilmiyorum çok güzel

gardiyan06

Üye
Bi sorum olcak mazur görün bu apk dosyaları ücretli ya markette oyunu indirmek için şimdi biz senin verdigin apk dosyasını kurup sd kart için wi fi ile çekince herhangi bi ücret ödüyormuyuz biz yoksa sadece apk dosyalarımı ücretli ( karışık o ldu kusura bakmayn )

hknmrl

Üye
oooooo iyimiş bu sayfa ya 5800 ı sattık bakalım alalım bi galaxy ace da deneyelim hepsini =))
birde sorum olucak angry birds rio galaxy ace de kasıyordu acaba sürümü yükseltince bu sorun ortadan kalkar mı??

----------Eklendi @ 14:07:05 ---------- Yazıldı @ 14:05:32 ----------

oooooo iyimiş bu sayfa ya 5800 ı sattık bakalım alalım bi galaxy ace da deneyelim hepsini =))
birde sorum olucak angry birds rio galaxy ace de kasıyordu acaba sürümü yükseltince bu sorun ortadan kalkar mı??
daha dogrusu demek istedigim android 2.2 froya dan 2.3 sürümüne yükseltirsek hızlanır mı

alien61

alien61

Üye

----------Eklendi @ 14:07:05 ---------- Yazıldı @ 14:05:32 ----------

daha dogrusu demek istedigim android 2.2 froya dan 2.3 sürümüne yükseltirsek hızlanır mı

ben Desire'ımı güncelledim gözle görülür bir performans artışı oldu. sizde de olacaktır tahminimce

Üst Alt