Hangi cihazı kullanıyorsunuz?s.a asphalt 6 yı kurdum fakat soyle bı yazı cıkıp kapanıyor yardımcı olurmusunuz (your deviceis not compatible with this game.please request a refund.) yardım..
----------Eklendi @ 10:15:28 ---------- Yazıldı @ 10:13:13 ----------
Need For Speed Hot Pursuit yukledım ondada gıremedım oyuna (this appplication is not authorized for use your android device ) yardımcı olursanız sevınırım...
Talking Tom 2 SD Dosyaları onlar.tesekkürler
bir sorum olacak klasör icinde klasör var adi Bu Klasörün İçindeki Klasörü Telefonda Android-Data'ya At
diye bu ne icin?
Rica ederimEline koluna sağlık hatta burun deliklerine bile sağlık mükemmel çalışma.

Rica ederim. Beğendiyseniz ne mutlu banaEline emeğine sağlık hocam....

Klasörün adını değiştirmedin değil mi? Doğru yere attığından emin misin?kardeş ben gta 3 ü ideos x5 e andreo sd ile apk indirdim tekrar dowload istiyor çözüm biliyormusun
Hepsi çalışıyor kuşkun olmasın.eger calisıyorsa yok böyle bişi saaaoll...

Rica ederim.GTA 3 Xperia Play çalıştı ama kasıyor.
Splinter Cell çalıştı zaten onu bitirmiştim. Bidaha bitiricem ellerine sağlık![]()
![]()
şimdi bnm telefon LG p970 onun için hangi sd dosyasını indiricem ? ve oyunlar sadece sd dosyasını yukledikten so
----------Eklendi @ 18:40:17 ---------- Yazıldı @ 18:39:03 ----------
ben bu site kadar güzel site bilmiyorum çok güzel
daha dogrusu demek istedigim android 2.2 froya dan 2.3 sürümüne yükseltirsek hızlanır mıoooooo iyimiş bu sayfa ya 5800 ı sattık bakalım alalım bi galaxy ace da deneyelim hepsini =))
birde sorum olucak angry birds rio galaxy ace de kasıyordu acaba sürümü yükseltince bu sorun ortadan kalkar mı??
oooooo iyimiş bu sayfa ya 5800 ı sattık bakalım alalım bi galaxy ace da deneyelim hepsini =))
birde sorum olucak angry birds rio galaxy ace de kasıyordu acaba sürümü yükseltince bu sorun ortadan kalkar mı??
----------Eklendi @ 14:07:05 ---------- Yazıldı @ 14:05:32 ----------
daha dogrusu demek istedigim android 2.2 froya dan 2.3 sürümüne yükseltirsek hızlanır mı