En Kalıcı En Hızlı En Dikkatli Üyeyi Arıyoruz / Herkes-Her zaman Katılabilir! 1000 KONTÖR!!

Sponsorlu Bağlantılar

hamzakanat

Üye
şafak kaç ???

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Bana göre 6 ama size göre bilemem :D Siz fazla sayıyorsunuz :)

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Ve... Şafak 1 arkadaşlar :)

fuatfurit

Üye
Halen geçerli mi bu olay :D biraz geçerli ise adam cinlik yapma imkanı var bu oyunda '' benim gibi biri ise '' :D 3 nikle girer hergün aynı şekilde o konulara mesaj atar ... :D

Denetim_Masası

Denetim_Masası

Üye
fazla katılım olmaz baktım daha 40 sayfa olmuş

dr_esas_çocuk

dr_esas_çocuk

Üye
yav ben umutuyorum mesaj atmayı

arslansem

arslansem

Üye
Hayırlı olsun Mahmut abi :)
Eee kim kazandı :ehe

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Hayırlı olsun Mahmut kardeşim, darısı benim başıma. Benim hiç teskerem olmadı :ehe

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Arkadaşlar askerliğim bitti ama 13 gün Terhis Mahiyeti İzin hakkım vardı, 05.11.2010 tarihi itibarı ile askerliğim tamamen bitmiş olacak :) Sayım konusunda arkadaşlar doğru sayıyordu aslında :) Yani eğer ki bütün izinlerimi kullanmış olsaydım yarın gelecektim.

Askerliğini yapmış ve/veya yapacak olan arkadaşlarım için: Arkadaşlar askerlik çok zahmetli, yorucu, sabır gerektiren bir vazife. Askerliğim bitmiş olmasına rağmen halen sivil hayata uyum sağlama aşamasındayım. Başlaması da dert, bitmesi apayrı bir dert. Gidecek/Gitmiş arkadaşlarımın hepsine bol bol sabırlar diliyorum.

Bittikten sonra ise çok güzel bir duygu elde ediyorsunuz. Çünkü hayatınız boyunca bir daha göremeyeceğiniz dostluklar elde etmekle beraber çok da güzel günleriniz oluyor.

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar askerliğim bitti ama 13 gün Terhis Mahiyeti İzin hakkım vardı, 05.11.2010 tarihi itibarı ile askerliğim tamamen bitmiş olacak :) Sayım konusunda arkadaşlar doğru sayıyordu aslında :) Yani eğer ki bütün izinlerimi kullanmış olsaydım yarın gelecektim.

Askerliğini yapmış ve/veya yapacak olan arkadaşlarım için: Arkadaşlar askerlik çok zahmetli, yorucu, sabır gerektiren bir vazife. Askerliğim bitmiş olmasına rağmen halen sivil hayata uyum sağlama aşamasındayım. Başlaması da dert, bitmesi apayrı bir dert. Gidecek/Gitmiş arkadaşlarımın hepsine bol bol sabırlar diliyorum.

Bittikten sonra ise çok güzel bir duygu elde ediyorsunuz. Çünkü hayatınız boyunca bir daha göremeyeceğiniz dostluklar elde etmekle beraber çok da güzel günleriniz oluyor.
Aramıza hoşgeldin Mahmut, özlemiştik seni :)
Sen geldin ben gideceğim inşallah :D
Anılarını bir konu açarak kapsamlı bir şekilde anlatmanı bekliyoruz :)
http://www.maxicep.com/maxicep-yari...sma-sona-erdi-tebrikler-arslansem-419902.html

:locked:

Üst Alt