En Kalıcı En Hızlı En Dikkatli Üyeyi Arıyoruz / Herkes-Her zaman Katılabilir! 1000 KONTÖR!!

Sponsorlu Bağlantılar

Da®kness

Da®kness

Üye
ohoo baksanıza burada adminler ve modlar doldurmuş buradan bize ekmek çıkmaz :D:D:D:D:D :huhu:

Maxicep ailesinde mod-admin-üye-rütbe ayırımı yok. Sadece yarışmak için yeterli mesaj sayısı ve kurallara uymak dahilinde yarışmaya katılabilirsin. Ben yönetici olmayan bir üyeyim ve şuan yarışmayı önde götürüyorum.

kabalak61

kabalak61

Üye
Butarz yarışmaları herzaman yapıyormusunuz sayın adminim :nono:

--------------- Ekleme ---------------

Maxicep ailesinde mod-admin-üye-rütbe ayırımı yok. Sadece yarışmak için yeterli mesaj sayısı ve kurallara uymak dahilinde yarışmaya katılabilirsin. Ben yönetici olmayan bir üyeyim ve şuan yarışmayı önde götürüyorum.

kızmayın canım hemen bende zaten konuya yazmaya biey bulamadım ondan yazdım ama ben çok geride kaldım bana buradan ekmek çıkmaz :nono:

Da®kness

Da®kness

Üye
Yok kardeşim kimsenin kızma gibi bir lüksü yok , estağfurullah . Ben sadece çekinser kalma diye uyarı yaptım. Kimse sana birşey diyemez. Kurallar aşılmadığı sürece... iyi forumlar. :oke:

pcman34

pcman34

Üye
şimdi saycak mıyız yoksa boş mesaj mı :D

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
şimdi saycak mıyız yoksa boş mesaj mı :D
:hmmm Ne demek istediğinizi anlayamadım. Ama mesajların sayısını nasıl bulacağız diyorsanız konunun 2. mesajında detaylı olarak anlattım :)

my immortal

my immortal

Üye
Özledik be seni az kaldı hadi bak 51. Günün oldu bugün.

Bugün 51. gün, şafak 410...
Demi nasıl özleti kendini ya:(:(elli bir gun geçmiş ama ansıl geçti bir bilseniz....bi mahmut bilir nasıl geçti bide ben:agla

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Tanrı sabır versin size :(

my immortal

my immortal

Üye
Tanrı sabır versin size :(
sabır veriyo şükürler olsun başa geldi mecbur çekiyoruzda Ata bey biyerde sabırda yetmiyo malesef çok farklı bişe :(teşekkür ederim..duanızı eksik etmeyin olurmu...

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
my immortal

my immortal

Üye
Özledim be:) Bayramda aradı beni dertleştik biraz.:deal:
demişti arıycam diye :)iyi olmuş ne güzel konuşmuşunuz .bana pek belli etmiyo ama çokta iyi değil sanırım ve bu beni kahrediyo doğuş ya sana neler anlattı ?valla bende onla birlikte yapıyorum resmen askerliği:(çok özledim iki hafta kadar sonra yanına gitcem...çok feci bu....

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
Abimde Şuanda Vatani Görevini Yapıyorda 1 Ayı Geçti Bile.. Zaman Çok Çabuk Geçiyor :)

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Arkadaşlar bugün çarşı iznindeyim :)
Sizleri selamlamak istedim.
Sayılı zaman geçiyor... Askerlik çok güzel bir şey cidden herkese tavsiye ederim
Sevmesenizde zorla sevdiriyor kendini :kop:

Sizleri çok özlüyorum ama dönüşüm çok güzel olacak :)

Ata'cım Kayseri'de gösterin varmış, bunca yıl Kayseri'de kaldım da bir kere gelmedin ama ben gidince geliyorsun :(
Şimdiden başarılar dilerim gösterin için :)
Kendinize iyi bakın arkadaşlar :)

Odysseus

Odysseus

Üye
Mahmut'um. Bu günlük te olsa aramıza hoşgeldin kardeşim. Oh yazıcı da olmuşsun kebap işte :)

my immortal

my immortal

Üye
arkadaşlar bugün çarşı iznindeyim :)
sizleri selamlamak istedim.
Sayılı zaman geçiyor... Askerlik çok güzel bir şey cidden herkese tavsiye ederim
sevmesenizde zorla sevdiriyor kendini :kop:

ata'cım kayseri'de gösterin varmış, bunca yıl kayseri'de kaldım da bir kere gelmedin ama ben gidince geliyorsun :(
şimdiden başarılar dilerim gösterin için :)
kendinize iyi bakın arkadaşlar :)

bitanecim benim bizde seni çok özleidk ama sabır....sen iyi olda gerisi ne olsa geçer:)

Pure Life

Pure Life

Üye
Arkadaşlar bugün çarşı iznindeyim :)
Sizleri selamlamak istedim.
Sevmesenizde zorla sevdiriyor kendini :kop:

Malatya 2. Kara Havacılık Alayı Hizmet ve Destek Taburunda S-1 yazıcısı olarak görev yapıyorum.
Sizleri çok özlüyorum ama dönüşüm çok güzel olacak :)

Ata'cım Kayseri'de gösterin varmış, bunca yıl Kayseri'de kaldım da bir kere gelmedin ama ben gidince geliyorsun :(
Şimdiden başarılar dilerim gösterin için :)
Kendinize iyi bakın arkadaşlar :)
http://www.maxicep.com/planlanan-bulusmalar/17-eylul-kayseri-oyunum-hakkinda-260464.html#post1679099
Gel be Mahmut!.. Kaç askerden!.. Kayseri' ye geliyorum yahu!.. Sen yoksun!.. Şaka gibi :(
Ata adamı asker kaçağı yapacaksın:dover: Mahmut kardeşim sen bitir askerliğini ben Atanın kulaklarından tutup getiririm Kayseriye.Gerekirse maltepeyi basarım :ehe
bitanecim benim bizde seni çok özleidk ama sabır....sen iyi olda gerisi ne olsa geçer:)
geçer bebikim az kaldı sayılı gün çabuk geçer geldiğinde unutacaksın bu günlerini :)

my immortal

my immortal

Üye
geçer bebikim az kaldı sayılı gün çabuk geçer geldiğinde unutacaksın bu günlerini :)[/QUOTE]
inş.... bitecek elbet ama çok özlüyrum dun gördüm konuştum ama hiçbişe yanında olmanın yerini tutmuyo...dularınızı eksik etmeyin

http://www.maxicep.com/planlanan-bulusmalar/17-eylul-kayseri-oyunum-hakkinda-260464.html#post1679099
Gel be Mahmut!.. Kaç askerden!.. Kayseri' ye geliyorum yahu!.. Sen yoksun!.. Şaka gibi :(
Ya aman ha rahat durun mahmutu ayartıp kaçırırsanız her çektiğim özlemi burnunuzdan getiririm ona göre:P:

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
geçer bebikim az kaldı sayılı gün çabuk geçer geldiğinde unutacaksın bu günlerini :)
inş.... bitecek elbet ama çok özlüyrum dun gördüm konuştum ama hiçbişe yanında olmanın yerini tutmuyo...dularınızı eksik etmeyin

Ya aman ha rahat durun mahmutu ayartıp kaçırırsanız her çektiğim özlemi burnunuzdan getiririm ona göre:P:[/QUOTE]
Tutmaz tabi ;)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arslansem :oke:
Bir arkadaş geriden geliyor sanki :)

Üst Alt