kaspersky kullandım ama kötu yazılımları silemıyor en ufak kueloger virusu alssın hergun hata verır ama nod32 kullanıyorum dovnload olmadan uyarı verıyor ve şöyle bişey var nod32 genellikle demo oluyor tam sürüm yükseltince üzerine program tanımam ben zahmet etmeden taramalarını yapıyor güncelliyor tavsiye ederim
ne nod32 si ne kaspersky ı ya dalgamı geçiyorsunuz siz bir tek onu kullanmışsını tutturmuşunuz o die hacker arkadaş çok benim varsa sizinde sorun bakalım hangi anti başlarına bela onların tabiki avira antivir başkası yalan arkadaşlar
Arkadaşlar onu bunu bilmem ama şunu söyliyim. Hangi virüs programını yüklerseniz o programın kendi içindeki virüslerini bulur (tabi pc de varsa)! Bir nevi aşıdır.Aşıya nasıl önceden ölü virüsleri atıp insanları o virüse karşı koruyosa virüs programları da aynırır. Hangi virüs programının kapasitesi yani içindeki virüsler fazlaysa onu seçmenizi tavsiye ederim.Çünkü ne kadar çok tanınan virüs varsa o kadar virüs bulma şansımız var.Notron 2010'un kapasitesi çok fazla.Yada Kaspersky 2010. Bunları tavsiye edebilirim ama keylerini nerden bulursunuz bilemeyeceğim