ciddimisin. Android yeni yeni geliştiği için biraz ağır adımlarla ilerlemekte..

jb tam bılmemekle beraber android tekı root nokıadakı hack gıbı bır yazılımsal işlem sanırım.ama garantı dısı kalıyor.yanlısım varsa duzeltsın arkadaslarbu jailbreak olayı tam olarak ne?
ve iphone da gs2 ye göre neleri yapamam ?
benim ihtiyacım olan özellikler işte oyun ağırlıklı uygulama internette rahat gezebilme dokunmatik hassasligi ve kasmamasi iste donma yavaslama olaylarinin olmamasi ne biliyim oyun oynarken mesaj yazarken gibi
----------Eklendi @ 19:01:45 ---------- Yazıldı @ 19:01:24 ----------
ve appstore ucretsizmi tamamen ?
ciddimisin

bendede suanda gio var uygulama ve oyunlar bana yetersiz geldi iphone4 te baya fazla var sanirim oyun degiisik olarak ve ne biliyim ornek veriyorm bi dizi sitesinden iphone4 le diziyi acip izleyememmi flash destegi olmadigi icin ?
dokunmatik hassasliklarindaki durum nasil ?
ve jailbreakle cikarsa garantiden bu kendi kendine patlama olaylari veya bi suru ariza olayi vardi zor olur yani programlarla yada pcye indirip telefona atarak bu uygulamalari ucretsiz indirmem mumkun degilmi ?
----------Eklendi @ 19:45:59 ---------- Yazıldı @ 19:38:06 ----------
ayrica hani kesinlikle iphone4 te kasma olmaz dimi ? baktimda oyunlar 200-300mb yani bunlardan yukleyince sorun olmaz ?
2.1'den önceki sürümü tamamiyle pasif bi işletim sistemiydi semihcim, 2.1'den sonra canlanmaya basladı işletim sistemi..![]()
iphoneda kasma olmaz çift çekirdekli değil yada cpu ram sorun çıkarmaz ve bu oyunları programları ücretsiz indirebilirsem dizi film izlememde sorun olmassa flash yok demişlerdi çünkü ama işte donma falan olmadan kaliteli izleyebilirsem benim için sorun yok mesaj yazmak falan rahat iki telefondada gözlemlediğim kadarıyla
iphoneda kasma olmaz çift çekirdekli değil yada cpu ram sorun çıkarmaz ve bu oyunları programları ücretsiz indirebilirsem dizi film izlememde sorun olmassa flash yok demişlerdi çünkü ama işte donma falan olmadan kaliteli izleyebilirsem benim için sorun yok mesaj yazmak falan rahat iki telefondada gözlemlediğim kadarıyla