En iyisi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lcax31

Üye
    Konu Sahibi
oyun eğlence internette iphone daha iyi yani kesinlikle ? artık flashıda var ? ve bu ram ve cpu gs2 ye göre düşük 4 ünde 4s inde sorun olmaz dimi ?

optimux

Üye
İnternetten dizi,film, maç özeti iki telefonla da izleyebilirsin. GS2 ile bilgisayarda internette geziyormuş gibi hızlı gezebilirsin. Flash desteği de var. İnternetteki flaşh içerikleri gösterebilir.Facebooktan oyun bile oynayabilirsin. Android Markette de AppStore da birsürü uygulama/oyun var. Ama AppStore da sadece Iphone a oyun ve uygulama olduğu için iphone daha önde bence.merketteki oyunların bazıları GS2 ye uymayabilir.
Ram gpu farkını kafana takma, işletim sistemi farklı olduğu için ikisi de gayet akıcı çalışır.

Şunu da belirteyim; GS2 android olduğu için sınırsız kişiselleştirme imkanın var. Açık bir sistem. Telefonun tüm özelliklerini sonuna kadar kullanabilirsin. Iphone da öyle değil. Jailbreak yapmadan bluetooth ile dosya bile gönderemezsin. Ama telefonda hangi özelliklerin olduğundan çok senin hangi özelliklere ihtiyacın olduğuna bakmalısın.

lcax31

Üye
    Konu Sahibi
bu jailbreak olayı tam olarak ne?
ve iphone da gs2 ye göre neleri yapamam ?

benim ihtiyacım olan özellikler işte oyun ağırlıklı uygulama internette rahat gezebilme dokunmatik hassasligi ve kasmamasi iste donma yavaslama olaylarinin olmamasi ne biliyim oyun oynarken mesaj yazarken gibi

----------Eklendi @ 19:01:45 ---------- Yazıldı @ 19:01:24 ----------

ve appstore ucretsizmi tamamen ?

61semih

61semih

Üye
. Android yeni yeni geliştiği için biraz ağır adımlarla ilerlemekte..
ciddimisin :)

----------Eklendi @ 19:27:55 ---------- Yazıldı @ 19:22:55 ----------

bu jailbreak olayı tam olarak ne?
ve iphone da gs2 ye göre neleri yapamam ?

benim ihtiyacım olan özellikler işte oyun ağırlıklı uygulama internette rahat gezebilme dokunmatik hassasligi ve kasmamasi iste donma yavaslama olaylarinin olmamasi ne biliyim oyun oynarken mesaj yazarken gibi

----------Eklendi @ 19:01:45 ---------- Yazıldı @ 19:01:24 ----------

ve appstore ucretsizmi tamamen ?
jb tam bılmemekle beraber android tekı root nokıadakı hack gıbı bır yazılımsal işlem sanırım.ama garantı dısı kalıyor.yanlısım varsa duzeltsın arkadaslar
evet appstore dekı çoğu oyun program ucretlı heleki kalıtelı olanlar.ha belkı cok pahalı degıl 2 3 dolar felan (kımısı dahada pahalı)ama gordukce satın almak ıstıyeceksındır.jb yaparmısın bılemem bu konuda ıos kullanıcılarına danıssan daha ıyı
bunun dısında gs2 nın ınternetten vıdeo ızleme konusu muhteşem bırcok pc den daha ıyı performansı var buna emın ol.zaten ıos ıcın cıkmıs cok tutan oyunlar android ıcınde cıkıyor kaldıkı yuzbınlerce uygulama android marketten ucretsız var zaten..
benım tercıhım gs2 olurdu.tabı ınternetten vıdeo felan senın ıcınde onemlıyse.ip4 tede ızlersın ama işkence halıne gelebılır.
bende gıo ya flash yuklemeden once html5 ıle(skyfire)ıle netten vıdeo ızlıyebılıyordum sitelerın %70dekılerı acıyordu dıyım ama flash performansı başka bişe dene karar ver derım

lcax31

Üye
    Konu Sahibi
bendede suanda gio var uygulama ve oyunlar bana yetersiz geldi iphone4 te baya fazla var sanirim oyun degiisik olarak ve ne biliyim ornek veriyorm bi dizi sitesinden iphone4 le diziyi acip izleyememmi flash destegi olmadigi icin ?

dokunmatik hassasliklarindaki durum nasil ?

ve jailbreakle cikarsa garantiden bu kendi kendine patlama olaylari veya bi suru ariza olayi vardi zor olur yani programlarla yada pcye indirip telefona atarak bu uygulamalari ucretsiz indirmem mumkun degilmi ?

----------Eklendi @ 19:45:59 ---------- Yazıldı @ 19:38:06 ----------

ayrica hani kesinlikle iphone4 te kasma olmaz dimi ? baktimda oyunlar 200-300mb yani bunlardan yukleyince sorun olmaz ?

franzliszt

franzliszt

Üye
bendede suanda gio var uygulama ve oyunlar bana yetersiz geldi iphone4 te baya fazla var sanirim oyun degiisik olarak ve ne biliyim ornek veriyorm bi dizi sitesinden iphone4 le diziyi acip izleyememmi flash destegi olmadigi icin ?

dokunmatik hassasliklarindaki durum nasil ?

ve jailbreakle cikarsa garantiden bu kendi kendine patlama olaylari veya bi suru ariza olayi vardi zor olur yani programlarla yada pcye indirip telefona atarak bu uygulamalari ucretsiz indirmem mumkun degilmi ?

----------Eklendi @ 19:45:59 ---------- Yazıldı @ 19:38:06 ----------

ayrica hani kesinlikle iphone4 te kasma olmaz dimi ? baktimda oyunlar 200-300mb yani bunlardan yukleyince sorun olmaz ?

gta tarzı oyunlar mecvut bende 1 gb lık fifa yüklü sıfır takılma sıfır kasma zaten bu cihazı ilk aldığım günden beri bile bir kere kasmadı. jailbreak çok kolay bir siteye giriyorsun iphone üstünden download diyorsun ve jailbreak oluyor bu kadar , bunun dışında 4s şuan jailbreak olmuyor . cihazda patlamıyor o patlayan cihaz muhtemel sorunludur.jailbreakden sonra herşey ücretsiz ortalama 500-1gb lık oyunları yüklüyorsun inanılmaz zevkli tavsiyem kesinlikle iphone dur pahalı derseniz ona birşey diyemem ama şuan en iyisi o bence

lcax31

Üye
    Konu Sahibi
jailbreak kolay bişey ve iphone oyunlarında hiçbir kasma olmuyo dimi ? yani gs2 iyi ama bu androidte oyun seçeneği az diye yani hep aynı oyunlar bu gameloft paketi var gibi ama iphone çok çeşit o konuda . bu ram ve cpu kafamı karıştırmıştı fakat hiçbir kasma olmuyorsa rahatsa çok iphone 4 daha iyi gibi

lcax31

Üye
    Konu Sahibi
ve ekranı daha küçük gs2 ye göre yinede film dizi vb.. izlemek zevk verir değil mi ?

franzliszt

franzliszt

Üye
ben sgs2 - iphone4 arasında bir seçim yaptırtamam gün gelir dersinki keşke samsung s2 alsaydım s2 alırsın keşke iphone alsaydım çünkü farklı yönlerde iyiler s2 de cortex 9 çift çekirdekli ama sen oyun program istiyorsan ben iphone öneriyorum bendede bu iki cihaz var ama genellikle iphone kullanıyorum programlar çok güzel. ve iphonedaki oyunlar inanılmaz derece stabil .

lcax31

Üye
    Konu Sahibi
iphoneda kasma olmaz çift çekirdekli değil yada cpu ram sorun çıkarmaz ve bu oyunları programları ücretsiz indirebilirsem dizi film izlememde sorun olmassa flash yok demişlerdi çünkü ama işte donma falan olmadan kaliteli izleyebilirsem benim için sorun yok mesaj yazmak falan rahat iki telefondada gözlemlediğim kadarıyla

Gamerjex

Üye

2.1'den önceki sürümü tamamiyle pasif bi işletim sistemiydi semihcim, 2.1'den sonra canlanmaya basladı işletim sistemi.. :)

yeni yeni derken? su an en cok oyun ve uygulaması olan ek olarak en çok tercih edilen işletim sistemi.. yeni hali bumu? eskisini düşünmek bile istemiyorum..

lcax31

Üye
    Konu Sahibi
iphoneda kasma olmaz çift çekirdekli değil yada cpu ram sorun çıkarmaz ve bu oyunları programları ücretsiz indirebilirsem dizi film izlememde sorun olmassa flash yok demişlerdi çünkü ama işte donma falan olmadan kaliteli izleyebilirsem benim için sorun yok mesaj yazmak falan rahat iki telefondada gözlemlediğim kadarıyla

???

alperen545

alperen545

Üye
bence çok paran varsa şimdi galaxy s2

lcax31

Üye
    Konu Sahibi

???

lcax31

Üye
    Konu Sahibi
bu arada iphone4 ü karıştırdım biraz dokunmatiği garip geldi ama hassas tabi baya dokunmatik konusunda hangisi daha iyidir ve yukardaki sorular?

lcax31

Üye
    Konu Sahibi
eeeveeet ?

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
iphone 4S çok pahalı. İyi telefon ama burası Türkiye.

SII hem fiyat hem de performans olarak çok iyi.

Yurtdışından alabilirsen iphone 4 ya da 4S. Türkiye içi alacaksan SII :oke:

lcax31

Üye
    Konu Sahibi
iphone 4 s değilde 4 diyodum ve iphone 4 8gb hemen dolarmı zorlarmı yani ???

lcax31

Üye
    Konu Sahibi
ve gs2 de internetteki flash oyun sitelerinden oyun oynayabilirmiyim mesela ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt