En iyisi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lcax31

Üye
    Konu Sahibi
En iyisi ?
arkadaşlar sizce en iyi telefon hangisi piyasadaki yani özellik olarak özellikle oyun çeşitliliği , kasmama , görüntü kalitesi gibi açılar önemli onun dışında çok büyük olmamalı tasarımı iyi olmalı yani bu konularda en iyi telefon hangisidir ? iphone4 mü galaxy sII mi cevaplarınızı bekliyorum

pRime.

pRime.

Üye
Kasmama, oyun çeşitliliği olarak iPhone 4S :oke:

lcax31

Üye
    Konu Sahibi
kasma olmaz dimi oyun doldurunca iphone4 te =)

Türe

Türe

Üye
Galaxy s2 :yuru

lcax31

Üye
    Konu Sahibi
kıyaslanamaz derken ? yani sonuçta hangisinin performansı oyunları kalitesi daha fazla ?

----------Eklendi @ 22:42:25 ---------- Yazıldı @ 22:42:07 ----------

yada bundan başka modeller varmı bunlardan daha iyi ?

Türe

Türe

Üye
Iphone verılen parayı hak etmıyo ha ama kotu mu degıl ama 1700 cıvarı en ıyı tel. s2 dır :oke:

61semih

61semih

Üye
ıkısıde kasmaz.4s oyun konusunda daha ıyıdır.bıldıgım kadarıyla cogu ucretlı ama ınternetten vs ucretsızde bulunur emınım.yınede flash destegı ıcın gs2 tercıh ederdım hem kazıkta yememıs olursun.4s ın fıyatı turkıyede 3 kat daha fazla.

Gamerjex

Üye
galaxy s2 ve iphone 4gs ..

y n s c n

y n s c n

Üye
İşletim sistemi çok farkediyor.. İCS'de bu sorun kalmicak insallah :)

optimux

Üye
Eğer sadece oyun/uygulama için soruyorsan iphone 4 daha iyidir.

lcax31

Üye
    Konu Sahibi
oyun uygulama daha ağırlıklı ve 4 te flash yokmu flashı için g2 tercih edilir demişsinizde ? iphone 4 müdür yani bu konuda en iyi ?

lcax31

Üye
    Konu Sahibi
yani iphone dan ne biliyim bi film yada bi mac takibi yada bi siteden maç özeti yada dizi falan izleyemezmiyim ? :S

galaxy s2ve htc desire lg 3d den falan dahamı iyi bu oyun-uyg film dizi saglamlık konusunda ?

y n s c n

y n s c n

Üye
iPhone4S'te html5 var ve bu ona yetmiyor açıkçası.. Fakat iOs gibide işletim sistemi yok simdi doğru konusmak gerekirse..
Gerek oyun ve uygulama gerek stabilite açısından ios çok iyidir.. Android yeni yeni geliştiği için biraz ağır adımlarla ilerlemekte.. bakalım ics'den çok şey bekliyorum.
Optimus 3D bench skorlarında 4s'le kafa kafaya gidiyordu fakat 2.2froyo olduğu için ics'den sonra tam karşılaştırma olur ve o zaman en iyi smartphone'u görebiliri :oke:

optimux

Üye
yani iphone dan ne biliyim bi film yada bi mac takibi yada bi siteden maç özeti yada dizi falan izleyemezmiyim ? :S

galaxy s2ve htc desire lg 3d den falan dahamı iyi bu oyun-uyg film dizi saglamlık konusunda ?
maç özeti, film/dizi izlemek için uygulamalar var iphone için. Ücretli ama jailbreak yaparak ücretsiz indirebilirsin. Iphone bölümünde daha ayrıntılı bilgiler vardır. Sağlamlık konusunda, youtube da karşılaştırmaları var ama 1-2 metreden betona düşmediği sürece hepsi sağlamdır. Ayrıca eğer bilgisayardaki gibi internet deneyimi istiyorsan galaxy s2 tarzı androidli telefon tercih etmelisin. Ama oyun/ uygulama daha önemliyse ve interneti daha çok film dizi maç özeti izlemek için kullanacaksan iphone tercih etmelisin.

lcax31

Üye
    Konu Sahibi
yani iphonedada ücretsiz olarak indirdiğim programla internetten dizi maç takibi yapabilirim ? ve galaxy s2 nin internetinin ne gibi üstünlükleri var ? ve oyun olarak iphone kesin önde yani ?

----------Eklendi @ 17:11:43 ---------- Yazıldı @ 15:41:57 ----------

ve iphone 4 ve 4s in ram cpu falan düşük galaxy s2 den ?? yani kasma olayı iphone da dahamı çok olur ?

Ocean258

Ocean258

Üye
Iphne 4S galaxy s2 Optimus 3D.. Bu 3 telefon bencede..

franzliszt

franzliszt

Üye
cydialı iphone a flash desteği verildi ana sayfada şuan bakın ..
en iyisi bence iphone4s sgs2 de güzel cihaz ama oyun internet eğlence diyorsan kesin iphone

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt