onur027
Üye
-
Konu Sahibi
-
hacı bide sen yapta seninkini deneyelim zanettiğin kadar kolay değil cfw modlamak arkadaşların eline ve emeğine sağlık
[sıze=1]----------eklendi @ 16:17:26 ---------- yazıldı @ 16:16:32 ----------[/sıze]
bide sen belleden başka ne kullandın 4x4 lük cfw ler var nokianınkine beş basar[/
kolay değil tabiki ellerine sağlık ama benim düşüncem bu.ben anlasam emin ol uğraşırım.ama denemediğim cwf kalmadı.herbirinde ayrı bir sorunlar oluşuyor.hah tam süper olmuş bu derken biyerden bir sorunla patlak veriyor.AL İŞTE SEN 4X4 E GÖRÜNTÜYE TAKMIŞSIN.AMA BAŞKA SORUNLARI ÇIKIYOR.NOKİANIN GÜNCELLEME YAPMASINI BEKLİYCEZ ARTIK.
KatılıyorumArkadaşlar bir sürü cwf denedim.uğraşıp yapıyorsunuz tamam ama.bir şeyi yaparken başka ayarını ve özelliğini bozuyorsunuz.mesela hız artırılıp titreşim kapatılıyor,klavye görüntüsü ile oynanıyor,fotoğraf düzenleyici yüklediğimiz halde olmuyor.modifiyeli cwf lerle yüklemeden sonra daha çok uğraşıp vakit harcıyoruz.en iyisi orjinal suitten indirip kendimizin hack lediği belle bence.şimdiye kadar 4 4 lük kimse yapamadı cfw yi.yanlış anlamayın beni.
hacı bide sen yapta seninkini deneyelim zanettiğin kadar kolay değil cfw modlamak arkadaşların eline ve emeğine sağlık
[sıze=1]----------eklendi @ 16:17:26 ---------- yazıldı @ 16:16:32 ----------[/sıze]
bide sen belleden başka ne kullandın 4x4 lük cfw ler var nokianınkine beş basar[/
kolay değil tabiki ellerine sağlık ama benim düşüncem bu.ben anlasam emin ol uğraşırım.ama denemediğim cwf kalmadı.herbirinde ayrı bir sorunlar oluşuyor.hah tam süper olmuş bu derken biyerden bir sorunla patlak veriyor.AL İŞTE SEN 4X4 E GÖRÜNTÜYE TAKMIŞSIN.AMA BAŞKA SORUNLARI ÇIKIYOR.NOKİANIN GÜNCELLEME YAPMASINI BEKLİYCEZ ARTIK.
4x4 derken münüden bahsetmiyorum cfw nin kusursuz olmasından bahsediyorum
adam yanlış anlamayın demiş sırf muhalefet olmak sizinki
hayır, en iyisi flashlanarak kurulan orjinal belle.
nokia suitten güncelleyenlerin hal ortada neredeyse herkes sorun yaşadı güncelledikten sonra ama flashlayarak geçenlerin hiç birinde sorun yok.en iyisi demişsin farkını yazda bizde bilelim
nokia suitten güncelleyenlerin hal ortada neredeyse herkes sorun yaşadı güncelledikten sonra ama flashlayarak geçenlerin hiç birinde sorun yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?