En İyi Wordpress Güvenlik Eklentileri-WordPress Blog Security

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
En İyi Wordpress Güvenlik Eklentileri-WordPress Blog Security
Çeşitli eklentilerle Wordpress ile yapılmış siteniz, blogunuz için güvenlik sağlayabilirsiniz
En popüler içerik yönetim sistemlerinden biri olan Wordpress ile pek çok web sitesi ve blog yapılıyor. Eğer siz de web siteniz / blogunuz için Wordpress'i tercih edenlerdenseniz bu Wordpress eklentileri ile sitenizin güvenliğini artırabilirsiniz. İşte WordPress için en iyi güvenlik eklentileri:


AskApache Password Protect
Bu Wordpress eklentisi siteniz için sıkı bir şifre güvenliği sağlıyor. Sadece wp-admin klasörünü değil, wp-includes, wp-content, eklentiler vb. için de koruma sağlıyor.



Secure Wordpress
Bu eklenti, Wordpress kurulumunu güvenlik altına alıyor. Secure Wordpress, giriş ekranındaki hata bilgisini kaldırır; eklenti klasörüne indez.html ekler ve admin alanı dışında wp-admin sürümünü gizler.


WordPress Database Backup
WordPress Database Backup, adından da tahmin edebileceğiniz gibi çekirdek Wordpress tablolarını ve aynı veritabanında seçtiğiniz diğer tabloların yedeğini almanızı sağlar.



WP Security Scan
WP Security Scan, Wordpress kurulumunuzu tarar ve güvenlik açıkları tespit ederek hataların düzeltilmesi için önerilerde bulunur. Sitenizi tarayıp , dosya izinlerini, veritabanı güvenliğini ve WP sürümünün gizlenmesini kontrol eder.



WordPress File Monitor
Bu eklenti Wordpress kurulumunda yapılan değiştirme, ekleme, silme gibi dosya değişikliklerini güvenlik bakımından takip eder. Bir değişiklik olduğunda belirtilen adrese e-posta atarak yöneticiyi uyarır.



Force SSL
Force SSL eklentisi güvenlik amacıyla HTTPS bağlantıyı zorunlu kılar. Eklenti basitçe standart 'http'den yapılan istekleri 'https'e yönlendirir.


Admin SSL
Admin SSL, Wordpress girişini ve admin sayfalarını güvenlik altına alır. Eklenti, tüm SSL ayarlarını ve şifreli çerez içeriklerini destekler.



Replace WP-Version
Wordpress kurlumununu güvenliğini sağlayan ve kolay bir şekilde wp sürümü ile wp veritabanı sürümünü değiştiren küçük bir Wordpress eklentisi.



Akismet
Akismet, sitede, blogda yapılan yorumların spam olup olmadıklarını denetliyor ve şüpheli bulduklarını engelliyor. İsterseiz engelenen oyumları kontrol edip yayına da alabiliyorsunuz.
 
ertooth

ertooth

Üye
çok güzel bir çalışma olmuş ellerinize sağlık
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Eren Değerli
Cevap
0
Görüntüleme
485
Eren Değerli
SpyChef
Cevap
0
Görüntüleme
854
SpyChef
SpyChef
Cevap
0
Görüntüleme
510
SpyChef
Cevap
7
Görüntüleme
717
Jus7ice


Üst Alt