Mini
aleranol Üye adanalı1' Alıntı: Flash tabanlı sıte kullanacaksan 'Opera Mobıle ... . Daha hızlısı dıyorsan ' Opera mini .. Sınıırsız sekme,Turbo destegı ıle yasaklı sıtelere gırebılme. Internette gezınırken Cıhazını masaustu pc gıbı gosterebılme, vs vs ... Genişletmek için tıkla ... flaş tabanlı sitede opera mobil mi? ben onda video açamıyorum ama diğer herşeyde haklısın
adanalı1' Alıntı: Flash tabanlı sıte kullanacaksan 'Opera Mobıle ... . Daha hızlısı dıyorsan ' Opera mini .. Sınıırsız sekme,Turbo destegı ıle yasaklı sıtelere gırebılme. Internette gezınırken Cıhazını masaustu pc gıbı gosterebılme, vs vs ... Genişletmek için tıkla ... flaş tabanlı sitede opera mobil mi? ben onda video açamıyorum ama diğer herşeyde haklısın
cukuleaks Üye adanalı1' Alıntı: Flash tabanlı sıte kullanacaksan 'Opera Mobıle ... . Daha hızlısı dıyorsan ' Opera mini .. Sınıırsız sekme,Turbo destegı ıle yasaklı sıtelere gırebılme. Internette gezınırken Cıhazını masaustu pc gıbı gosterebılme, vs vs ... Genişletmek için tıkla ... aynen , katılıorm. Minş çok hızlı ama flash desteklemior.
adanalı1' Alıntı: Flash tabanlı sıte kullanacaksan 'Opera Mobıle ... . Daha hızlısı dıyorsan ' Opera mini .. Sınıırsız sekme,Turbo destegı ıle yasaklı sıtelere gırebılme. Internette gezınırken Cıhazını masaustu pc gıbı gosterebılme, vs vs ... Genişletmek için tıkla ... aynen , katılıorm. Minş çok hızlı ama flash desteklemior.
aleranol Üye zaten opera mini flaşsız e250 gibi telefonların browserine benzer bir program mobil ise çok gelişmiş. uc browser geröektende hızlı.
zaten opera mini flaşsız e250 gibi telefonların browserine benzer bir program mobil ise çok gelişmiş. uc browser geröektende hızlı.