En iyi Telefon?

Sponsorlu Bağlantılar

Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
n73 sağlam oluyor genelde
benim tavsiyem 3310 :ehe

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
N73 MusicEdition al bence.....

orhaan48

orhaan48

Üye
ARKADAŞLAR TELEFON ALICAĞIM KARAR VEREMEDİM AKLIMDA 3 SEÇENEK VAR.
1.) 2.)

3.)

1.) Nokia N73 (S60)
2.)Nokia 5610 XpressMusic (S40)
3.)Nokia 5700 XpressMusic (S60)

1.) Nokia N73 Özellikleri:
mp4 veya 3gp video çekimi
kendi hafızası 42 MB Hafıza Kartı Maksimum: 2 GB
MP3/AAC/eAAC/eAAC+/WMA dosyalarını destekler
3,2 megapiksel kamera (2048 x 1536 piksel) 20x'e kadar dijital zum

2.) Nokia 5700 XpressMusic
Dahili stereo hoparlör sayesinde Hi-Fi ses
4x dijital zoom ve flashlı 2 megapiksel kamera
128 MB flaş ve 64 MB RAM kapasiteli kombo hafıza
Maksimum 4 GB hafıza kartı
Desteklenen dosya formatları: MP3, AAC, AAC+, eAAC+, WMA (güncellemede daha fazla format)
Kulaklık Girişi 3.5 mm
Kristal Berrak Ses Çipi Mevcut

3.) Nokia 5610 XpressMusic
3.2 megapiksel oto odaklanma özelliğine sahip kamera 8 x düzgün zoom
çizilmeye karşı koruma ve alüminyum kenar panelleri
20 MB dahili ve 4GB harici Hafıza
MP3, MP4, AAC, eAAC+ ve WMA müzik dosyaları WMA DRM ve OMA DRM 2.0’ı destekler
Kistal berraklığınsa ses ve daha uzun çalma zamanı sağlayan atamış çip takımı
Ortam ışığı algılayıcı

NOT: TELEFONLARIN EN BELİRGİN ÖZELLİKLERİNİ YAZDIM.
SİZCE HANGİSİ ? :sn:
hangi cihazı alırsan al muhakkak nokıa al bu sizin ruh ve akıl sağlığınız için gerekli zira başka hiçbir telefon markası bu kadar mükemmel uzun ömürlü cihaz üretemiyor alemin kralı işin ustası NOKIA

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
n 73 en iyisi diğerlerini tavsiye etmem

DERBEDER-34-

Üye
kardeş baştan söyleyimn bu 3 cihazında sıfırı üretilmiyor. elde kalanlardasn yani satılmayanlardan buldunsa bilemem.. şans eseri 3 telefonuda inceledim (hatta 2 sin kullandım n73 ve 5700 ı) telefonum sesi iyi çıksın herhaltı açsın diyorsan N73 ü,abimde vardı arada değişirdik,5700 ımla şarjı iy gidiyor ama joystik biraz sorun oluyor arada. 5700 a gelince gören bi daha bakıyor,hemen soruyor ne bu diye ama çok narin hemen çiziliyor ve o yandaki kauçuk rrengi bozuluyor soluyor ama kamerası diyebilirki 2 mp ama n73 kadar iyi çekiyor hele gece çekim harika video kamera gibi ve sesi!! hele boş odada zannedersin müzik seti çalıyor içindeki program sayesinde o kadar berrak bi ses şimdik telim n95 8gb de bile görmedim bide işlemcisi çok hızlıdır 5700 ın zaten dünyanın en hızlı 10 işlemcili telefonu sıralamasında 5 inci sıradadır... ama 5700xp ye oyun zor bulursun versiyonu n95 ve n73 le aynı olmasına rağmen oyunlarınının çoğunu açmıyor hatta yüklemiyor bile.. 5610 arkadaşımda vardı güzel bir cihaz müzik kaltesi tatminkar (tabi hiçbiri 5700 kadar olamaz n73 bile çünkü o boğuyor sesi) a ma o ortada ki ileri sarma gibi garip tuş çok çabuk bozuluyormuş ve şarjı az gidyormuş .... temiz kullanacaksan 5700 alderim yok değilse n73 al derim çok sağlam makina 5700xp çok narin söyleyim ...

Mygse

Mygse

Üye
hortlata hortlata 2 senedir konu devam ediyor sizde halen öneride bulunuyorsunuz. Pes..

messi_10

Üye
Adam N78 aldığını açıklamış bunlar hala n73 al falan:D

Üst Alt