en iyi symbian^3 telefon (808 den sonra)

Sponsorlu Bağlantılar

Abstract_Loco

Üye
symbian öldü ama hala çok seviyorum ben symbian ı keşke nokia nın şu ceo su değişse de yeni ceo gelip symbian a devam beyler dese veya deseler 100 dolara işletim sistemi wp8 satıyoruz isteyen alın yüklesin anında 808 alırdım yüklerdim :D

ağzına sağlık dostum keşke devam deseler vala tadından yenmez :) gerçi şu an olana dokunmasınlar ona bile razıyım şu şartlarda komple ortadan kaldıracaklar diye korkuyorum :(

ewacash

Üye
evet arkadaşlar nokia 808 pureview haricinde en iyi symbian^3 telefon hangisi?
ben deneyime göre sormuyorum teknik özelliklere göre soruyorum bu arada

- - - Eklendi - - -

aslında soruyu şöyle değiştirebilirim 808 den sonra en iyi :N8 mi E7 mi 701 mi ?

808 dışında demen daha mantıklı kardeşim 808den sonra deyip bilmediğin kullanmadığın telefonlari küçümsemen hiç hoş olmamış açıkçasi n8ime laf söylettirmem, gerek ios gerek android gelsin karşısına n8 en iyisidir benim için çünkü benimdir alınterimdir, kazana kazana aldım telefonumu tamam symbian kötü bi işletim sistemi ama laf söyletmem,eğer 808 dışındaki en iyi telefon diye sorulcaksa bana ben n8 derim kardeşim gayet memnunm..Ayrıca duygu sömürüsü yapmıyorum param buna yetti bunu aldım bazen hay senin gibi telefonu ddirtiyo ama nokianin en iyi telefonlarından biri bence :)

- - - Eklendi - - -

Teknik özelliklerini sormuşsn,bi kere bi çok telefonda bulunmayan çözünürlükte lensli bi kamerası var bu telefonu harika kılan bi özellik bence tabi feym olma merakın yoksa gidip sıradan 13 mp fotoğraf makinesi alicagina bu telefona yatırman paranı değerlendirir, hafıza sorunu kesinlikle yasamyosn rahat rahat yetiyo günde 4film izliyorum nerdeyse, 16gb kolay dolmuyo Yani,bataryasnda bana kalırsa hiç bi problem şarj azalmada bi anormallik Yok, tabi ios yada android gibi uygulamaların olmasada arayüzü değiştirilmiş bi şekilde aynı uygulama farklı isimlede olsa önüne çıkıyo..kamerasında autofocus var macro cekimler gayet başarılı,şık bi tasarıma sahip Yani bunlar benim görüşleri

4un6si

4un6si

Üye
    Konu Sahibi
hiç kimsenin telefonuna hakaret ettiğim yok konun başlangıç amacı teknik özellik karşılaştırmasıydı cevap verildi zaten . ayrıca 808den sonra demişim ama üstte haricinde kelimesini kullandım fark edersen ikincisi söz gelimi olmuş bu arada n8 e gelirsek zaten tasarım olarak çok sevdiğim bir telefon ayrıca nokia 700 ün de tasarımını çok severim ama malesef ön kamera bulundurmuyor bu çok ama çok büyük bir eksi bana göre...

asigsasi

asigsasi

Üye
benim symbian sitemi ne kadar sevdiğimi bilen bilir bu saatten sonra daha kesinlikle nokia almam arkadaşlar nokia 701 i de satmam duvara çerçeve yaparım hatırası var :ehe

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2480407
technicker

technicker

Üye
808 kullanıyorum . Gayet mutluyum . Alırsam yeni çıkacak olan 41 mp windows phone alırım. Bu kameradan düşüğüne geçemem artık. Geri kalan sevdiğim özellikleri ise ; sağlam , bataryası uzun süre dayanıyor, dollby bi harika oluyor 5+1 de , radyo vericisi - tv çıkışı, hdmi çıkışı , sterio çift mikrofon , clear black ekran , usb on the go + ağır olması ele alındığında sağlamlık hissi veriyor . Hele ki android telefonu bi eline 808i diğer eline alınca.

Dracule Mihawk

Dracule Mihawk

Üye
uuh baba naptın öyle şu an tüm hevesimi kırdın :) ios yada android falan milletin içinde ezilme durumuna alıştım da halen daha symbianın yapabildiklerini yapamadıkları yerler var o sorun olmaz da n8den daha yavaş mi diyorsun yani baya hantal mı :s

Yok agır derken telefonu cebine koydugunda donun düşüyor yani agırlıgı fazla 180 gram civarı olması lazım.. ama 808 su anda nokianın ürettiği en hızlı telefon diye düşünüyorum.. çekiş gücü yüksek yani benzinli.. ama donanım olarak bi işe yaramıyor işte.. 2013 model ama camları elektronik değilde çevirme kollu araba gibi düşün :D

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bu saatten sonra symbian telefon almamak lazım,benimde düşüncem n8 den sonra lumiaya terfi etmektir.mayıs ayında bir s3 denemem oldu ama ısınamadım eşime verdim o yüzden android bir cihaz düşünmüyorum.bu yüzden sizede tavsiyem wp li bir lumia ya bak bence

Bilgehan94

Bilgehan94

Üye
701 i almadan önce n8 almayı planlıyodum fakat donanım farklarını görünce fikrimi değiştirip 701 aldım sonrasındada 808 çıktı yani bana görede 701 :)

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
603 çok iyi

Parimli

Parimli

Üye
yok hocam ya o sisteme alfasayısal klavye ve dışarıdan yazılım yükleme gelmeden geçmem. Mağazada para harcamak zorunda bırakacaklar biliyorum yani. Ki o kadar windows işletim sistemi var koskoca nokia ve microsoft buna alfasayısal klavye yapamıyo mu yapmıyo mu :) yola gelsinler biraz :p bak ne güzel yazıyorum n8le :)

Dostum alfasayısal klavye Nokia'nın ilk klavyesiydi yani doğal olarak eski klavye. Hangi bi Android te ya da IOS ta gördün alfasayısal klavye? Biraz ileri görüşlü ol koskoca L920 ye alfasayısal klavye koyduklarını düşün. Telefonun karizma yerlerde.

OozyStaw

OozyStaw

Üye
ben n8 kullandım kasmalar oluyor şimdi lumia 920 kullanıyorum ama n8in kasma ve donma dışında sorunu yk iyiydi

federico2424

federico2424

Üye
tabiki 700 tam bir karizma.

emrah-05

Üye
buyurun burdan karsilastirin hangi telefon hangisinden iyi bosuna baska cevab aramayin

- - - Eklendi - - -

buyurun hazir en iyi nokialar

- - - Eklendi - - -

ve android telefonlar

TÜRKMENO

Üye
701

Üst Alt