Öneri En İyi Stok Tarayıcı ( browser ) ( HTC-SAMSUNG-LG-SONY )

Sponsorlu Bağlantılar

emreli01

emreli01

Üye
    Konu Sahibi
En İyi Stok Tarayıcı ( browser ) ( HTC-SAMSUNG-LG-SONY )
Sizce bu markalarin ust düzey telefonlarının hangisinin Stok İnternet tarayıcısı daha iyi ?

byAndroid

byAndroid

Üye
Bilmem ki hepsini deneme şansım olmadı ama Chrome kullanıyorum hızlı ve kullanışlı

KacakMazot

KacakMazot

Üye
Lg G3 kullanıyorum cihazım da şuan sadece stock tarayıcı bulunmakta. Açıkçası 1.5 yıldır chrome ve firefox kullanıyordum, firefox güzel ama bana göre çok ağır kalıyordu, chrome hızlı ve sade güzeldi ama cihazı çok yoruyordu pil bakımından ben nette çok dolaşıyorum o yüzden iyi bir tarayıcı ve çok fazla yormayacak bir şey istiyordum derken stock tarayıcı denedim ağa dedim kendi kendime ne malmışım ben daha önce niye denemedim dedim. Diğerlerini bilmem ama G3 tarayıcısı bana göre 10 numara.

• Beğen
Tepkiler: bozoklu_66, soldierman ve emreli01
byAndroid

byAndroid

Üye
Birde benim cihazda stock olarak Chrome olduğu için el mahkum. Başka bazı tarayıcı denedim ama pek istediğimi bulamadım

• Beğen
Tepkiler: emreli01
emreli01

emreli01

Üye
    Konu Sahibi
Bende de stok olarak chrome var fakat diğer markaların LG g3 g4 HTC one m8 m9 Samsung s6 Sony z5 gibi modellerinin browserleri apk olarak paylaşıliyor o yüzden bendede chrome var ve diğer markaların orijinal tarayicilarindan birini yüklemek istiyorum

• Beğen
Tepkiler: KacakMazot
KacakMazot

KacakMazot

Üye
Stock chrome bendede var ama dondurdum onu boşuna arka planda çalışmasın diye. Diğer stock tarayıcıyı kullanıyorum eğer dediğin gibi ise bende denemek isterim bir sony bir htc bir samsung tarayıcısı da nereden buluruz varmı bildiğiniz bir yer??

AktivasyoneL

Üye
Varsa alalım

Bilgehan94

Bilgehan94

Üye
Tabikide Chrome ama Opera kullanıyorum o ayrı :D

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
Silindi

Son düzenleme:
byAndroid

byAndroid

Üye
Chrome eski telefonlarda kasıyor yalan yok. S3 minide öyleydi donanım yetmiyordu. Gm 4g de akıyor sorunsuz

emreli01

emreli01

Üye
    Konu Sahibi
HTC kendi browserini paylaşmş ama diğer markaların kine ulaşamadim

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
Silindi

Son düzenleme:
byAndroid

byAndroid

Üye
S4 de de kasmasi normal mi
Kasmamasi lazım aslında çünkü ben 5-6 sekme ve daha fazlası da oldu. Sıkıntı yok Snapdragon 410 ve 2 gb ram ile coşuyor. Diğer tarayıcılar ağır kalıyor yanında

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
Silindi

Son düzenleme:

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
Silindi

Son düzenleme:

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
Silindi

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: byAndroid
soldierman

soldierman

Üye
Chrome da flash destegi yok en iyisi puffindir deneyin gorun.Acamayacagi medya uzantisi yoktur.Stock g3+Puffin ;)

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
Silindi

Son düzenleme:

Üst Alt