En İyi Ses Çikaran Telefon Hangisi ?

Sponsorlu Bağlantılar

mrt_mrt

Üye
anycool un üzerine yok bence tel deki kolonlarını görmeniz yeterli

gabico

gabico

Üye
arkadaş şimdiye kadar ki en net ses çıkaran telefon nokia 5700 xpress music telefon inanılmaz güzel şimdi arkadaşım telefonda özel ayaralr bile var örneğin ses zikzak geliyor sanki bir mağaradaymışsın gibi geliyor inanılmaz bişey eğer sitede nokia 5700 xpress music li varsa söylesin arkadaşa ses kalitesini bende yok ama görmnüştüm arakdaşımdan

JoJo17

Üye
anycool

SeRSeRi-x

Üye
kesınlıkle n73 al kardesımm

kaan0

kaan0

Üye
o 5700 xpress music deki olay sesin zikzak gelmesi vb n81 de de var bence n81 ayarları iyi olduğunda çok kaliteli ve yüksek ses çıkarıyo . bu efektler nerden oluyo diyenler bana pm atsın (n81 sahipleri)

T_eRdm

Üye
abi n73 en iyisi bencede....:oke:

maliyyy

Üye
trıdent t828 alcaksın bro tas gıbı telefon oyle herkesın soledıgı gıbı bozulcak bı tel deıl he senın ıstedıgın gıbı bısı bu 5 ses cıkısı war aklın warsa bende war ben memnunum kardı

emrah_m_g

Üye
benım bldıgım 6300 cok daha ii sadce yapmanız geren steroyu genısletın ve seesı ekolayzır ayarını en nuste getırın ve n73 yada 6233 deneyını ben denedım 6300 cok daha ii sees gelioo

RAZGUR

Üye
abi en iyi ses tabikiiiiiii 6233 te on dan daha iyi ses çıkaran tel yok her iddası na girerim hele ekolayzır ayarını yapınca adamın kulaklarını cınlatıyor

ankaralitema

Üye
6333 nası

karabağlı

karabağlı

Üye
n73 al.

AHMET2525

AHMET2525

Üye
bence en iyi ses çıkaranlar daha doğrusu en iyi demiym çünkü en iyi diyince kalitede işin içine giriyo ama çift sim kartlı telefonlar çok fena ses çıkarıyo gümbür gümbür abimde var bi tane telefonun hoparlörünün üstüne bişi koyduğun zaman mesela dokunmatik ekranın kalemini onu oynatıyo yerinden sesiyle

EFSANE98_1

Üye
n70 n73 ü bastırıyo ama 6233 e kafa tutamıyo. en güsel n99i:D

mrtksk

Üye
çift sim kartlılar en ii ses çıkaran cihazlar şu anda eskiden n73 üm vardı onlardan sonra onun kadar ses çıkaranı görmedim şimdi n95 8 gb var n73 ün sesini arıorum(:

Fatih538

Üye
N73

Mr.Trojan

Mr.Trojan

Üye
N73 Manyak ses çıkarıyor 5+1 ses sistemi gibi sanki..:ehe :ehe

caner17tr

Üye
n73 te 3 n6233 da 2 5300 dada2 haparlörvar ama ayarlamayı bilirsen 5300 hepsinden güzel

kasalak

Üye
5310 da çok net n73 de çok net fazla ses çıkarmak yerine kaliteli ve net çıkarmak FAZLA SES İSTİYORSAN YERLERİ DELEN ALETLRDEN AL BİR TANE:d

GsliKahraman

GsliKahraman

Üye
Anycool lar var ama onlar çin malı çift sim kartı telefon dedikleride anycool

crazysex185

Üye
n95