Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
En Iyi Rock Sanatçısı
Sponsorlu Bağlantılar
ouSahin
Üye
Konu Sahibi
arkadaşlar bir arkadaşımızda yabancı rock şarkıcılara yapsın bence herkez yabancı rock sanatçıları bilyolar
night990
Üye
duman,
ibonline
Üye
grup84 e ilk oyu ben verdim ama mecburiyetten
troublesome
Üye
yavuz çetin
impavidus
Üye
Bence de Mor ve Ötesi en iyisi.Ama Şebnem Ferah ile Manga da göz ardı edilemez herhalde.
jewel_ma21
Üye
rock sevmem ama
MFO yillarin eskitemedigi isimler oldugu icin onlara verdim oyumu
VoLo
Üye
oyum şebnem ferah'a ama gerçekten zor bi soru tek bi isim vermek zor.ayrıca belirtmeliyim ki manga'nın tarzı nu-metal(linkin park misali).ayrıca listede vega'da olmalıydı bence
gknky
Üye
rock dinlemem ama bence haluk levent
мιѕтαα
Üye
tartısmasız duman diorum
dumannnnnnnnn
Dark saga
Üye
duman-sebnem ferah çilekeş we manga rockçı deildir rapcore dir onlar
Nicolas_Anelka
Üye
bu aralar grup84 dinliyorum ama şeçim yapmak zor gibime geliyo
pskolojik maynağ
Üye
çoğuda bu konuda çok iyi derimmmm
ouSahin
Üye
Konu Sahibi
40 kişi oy veriyo en çok şebnem ferah seveni varmış vayy be şebnem abla sevilmez mi ya cam kırıkları var onun
G_Unit
Üye
şebnem tabi ki de
büşra84
Üye
benim için ne olursa olsun SEKSENDÖRT asla seksendört'ü sewmekten wazgeçmem _-_öLüMüNe SeKsEnDöRt_-_
----------tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.
looney
Üye
hepsini severim ama duman başka
CoYoTe®
Üye
Grup 84 Bence
Yasminozz
Üye
çoğunu seviyorum..ama şebnem ferah bi başka...
taner reis
Üye
BARIŞ AKARSU abimizi unutmuşunuz.CEM KARACA , BARIŞ MANÇO vs. var.BARIŞ AKARSU OLSAYDI TEK GEÇERDİM.Olmadığından HALUK LEVENT dicem.işinin hakkını verdiğini düşünüyorum.hem de bayağı yol katedmiş birisi.HAYKO'nunda ilahi(demedim mi) söylemesi hoşuma gitti
dewil6891
Üye
haluk leventten başka rockçı ses varmı itirazı olan solesin ben burdayım...