PriZm
Üye
aynen.ama crysis 2 den iyimi senaryonu orası tartışılır.
metro 2033 ün senaryosu güzeldi![]()
beni bu zamana kadar senaryosu ile en çok etkileyen oyun crysis 2 oldu 
aynen.ama crysis 2 den iyimi senaryonu orası tartışılır.
metro 2033 ün senaryosu güzeldi![]()
beni bu zamana kadar senaryosu ile en çok etkileyen oyun crysis 2 oldu 
half life tabiki

aynen.ama crysis 2 den iyimi senaryonu orası tartışılır.beni bu zamana kadar senaryosu ile en çok etkileyen oyun crysis 2 oldu
![]()
Adamımız Profet mi oldu dünya ne hale geldi çok merak ediyorum 
allah rızası için iyi oyun görmek isteyen darksiders II yi denesin bir de amnesia: the dark descent

Hala oyunun yeni versiyonunu sırf hikayesi için bekliyorumAdamımız Profet mi oldu dünya ne hale geldi çok merak ediyorum
Darksiders 2'de hayat gücü yetmezliği çekersen haritadan güç satan adama hızlıca gidebilirsin. Güç şişelerini alıp kaldığın yere de haritadan gidebiliyorsun. Bunu keşfetmeden önce oyun beni sıkmaya başlamıştı, tek 1 hak ile bütün oyunu geçmeye çalışıyordum![]()
![]()

Daha az önce oynuyordum. Sinir bozucu. Gerçek anlamda sinir bozucu...amnesia: the dark descent
bence yine ölü olarak Alcatraz ile oynamaya devam edeceğiz![]()

ama zaten crysis 2 de de prophet konuşmuyorduki
E3 gameplay videosunda Sayko ile konuşuyor ve sesi Pırofetin sesine benziyor![]()
giysi konuşuyordu 

offcrysis i ilk oynadığımda üzerindeki giysiysinin özelliklerini bilmediğim için düz oynuyordum.baya zorlanmıştım.
öğrenince daha iyi oynamaya başladım...
![]()

Prototype oyna.

Ben eskiden Metin2 oynardım. 88 level savaşçı char'ım vardı itemler de süperdi. Sonra bi gün char'ı bi açtım itemler yok. Soyulmuştum. 2 yıllık emeğim uçup gitmişti. Sonra oyunun çoluk çocuk dolduğunu anlayıp char'ı sattım.
bi zaman sonra sıkıyordu bırakıyordum. 30 lv lerde
sonra yeniden başlıyordum. 30 lvlere gelince sıkıyordu. 
100-150 pvp de oynamışımdır. 
gerçektende sıktı...