EN iyi PC oyunu SİZCE HANGİSİ...?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fatih54102

fatih54102

Üye
half life tabiki

Metalnemre777

Metalnemre777

Üye
Postal 3de fecidir ve farcry 2

ANIL

ANIL

Admin
Bence bu yılın en iyi oyunu Max Payne 3.

İncİnat

İncİnat

Üye
allah rızası için iyi oyun görmek isteyen darksiders II yi denesin bir de amnesia: the dark descent

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Ben pek normal oyun oynamam.Online'da da WoW'u tek geçerim.Bak çok uzun süre sadece pet sisteminden dolayı Rappelz'in Private Serverlarını da oynamıştım.Rappelz'de pet sistemi cidden tam kıvamında hele birde eğitmen olursan oh mis.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap

aynen.ama crysis 2 den iyimi senaryonu orası tartışılır.:hmmmbeni bu zamana kadar senaryosu ile en çok etkileyen oyun crysis 2 oldu :)

Hala oyunun yeni versiyonunu sırf hikayesi için bekliyorum :) Adamımız Profet mi oldu dünya ne hale geldi çok merak ediyorum :eller:

allah rızası için iyi oyun görmek isteyen darksiders II yi denesin bir de amnesia: the dark descent

Darksiders 2'de hayat gücü yetmezliği çekersen haritadan güç satan adama hızlıca gidebilirsin. Güç şişelerini alıp kaldığın yere de haritadan gidebiliyorsun. Bunu keşfetmeden önce oyun beni sıkmaya başlamıştı, tek 1 hak ile bütün oyunu geçmeye çalışıyordum :ehe :)

PriZm

PriZm

Üye

Hala oyunun yeni versiyonunu sırf hikayesi için bekliyorum :) Adamımız Profet mi oldu dünya ne hale geldi çok merak ediyorum :eller:

Darksiders 2'de hayat gücü yetmezliği çekersen haritadan güç satan adama hızlıca gidebilirsin. Güç şişelerini alıp kaldığın yere de haritadan gidebiliyorsun. Bunu keşfetmeden önce oyun beni sıkmaya başlamıştı, tek 1 hak ile bütün oyunu geçmeye çalışıyordum :ehe :)

bence yine ölü olarak Alcatraz ile oynamaya devam edeceğiz:ehe

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
    Konu Sahibi
Darksiders 2 benim pc de kasar demi :(
:ehe

PriZm

PriZm

Üye

E3 gameplay videosunda Sayko ile konuşuyor ve sesi Pırofetin sesine benziyor :)
ama zaten crysis 2 de de prophet konuşmuyorduki:D giysi konuşuyordu :D

yani bir nevi crysis 2 de alcatrazı değil nano giysiyi yönetiyorduk :ehe

- - - Eklendi - - -

neymiş bu darksiders arkadaş ya? :D

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
    Konu Sahibi
crysis i ilk oynadığımda üzerindeki giysiysinin özelliklerini bilmediğim için düz oynuyordum. :D baya zorlanmıştım. :D öğrenince daha iyi oynamaya başladım... :ehe

Revengeful

Emekli Yönetici
Prototype oyna.

man20

man20

Üye
bende 2 günde crysis 2'yi bitirdim geçen hafta. Gerçekten güzel oyundu. Türkçe olması ayrıca etkiledi beni :) battlefield 3 oynuorum şu sıralar buda güzel oyunmuş ama ingilizce :/

Metin MF

Metin MF

Üye
Ben eskiden Metin2 oynardım. 88 level savaşçı char'ım vardı itemler de süperdi. Sonra bi gün char'ı bi açtım itemler yok. Soyulmuştum. 2 yıllık emeğim uçup gitmişti. Sonra oyunun çoluk çocuk dolduğunu anlayıp char'ı sattım.

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
    Konu Sahibi
Ben eskiden Metin2 oynardım. 88 level savaşçı char'ım vardı itemler de süperdi. Sonra bi gün char'ı bi açtım itemler yok. Soyulmuştum. 2 yıllık emeğim uçup gitmişti. Sonra oyunun çoluk çocuk dolduğunu anlayıp char'ı sattım.

Bende oynardım. :D bi zaman sonra sıkıyordu bırakıyordum. 30 lv lerde :D sonra yeniden başlıyordum. 30 lvlere gelince sıkıyordu. :D
türk ü bırakıp pvp ye geçtim :D 100-150 pvp de oynamışımdır. :ehe
şimdi oynamıyorum. :) gerçektende sıktı... :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt