En İyi Öğrenci Tarifesi Hangi Operatörde?

Sponsorlu Bağlantılar

• Cep Öğrenci(Vodafone)

Kullanılan: 21 42.9%
  • Kampuscell(Turkcell)

Kullanılan: 11 22.4%
  • Mobil Öğrenci(Avea)

Kullanılan: 17 34.7%

• Kullanılan toplam oy
    49
  • Anket kapatılmış .
paradox1026

paradox1026

Üye
    Konu Sahibi

Altun.

Altun.

Üye
sms kampanyası ile avea da tabiki

Anıl Umut

Emekli Yönetici
ben vodafone diyorum 5dk 1kontör heryöne sms 1kontör
avea ve turkcell de daha fazla sms fiyatı

o9uz

o9uz

Üye
bende hepsi var ama duruma göre kullandığım için daha uygun oluyo.ama tek tek kıyaslarsak tabii ki en iyisi avea

danger03

danger03

Üye
vodafone cep öğrenci

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Sms Kampanyaları Ve Sayı Kısıtlaması Olmaksızın Tüm Mobil Oğrencilerle 10 Dk 2 Kontöre Konuşma Imkanı Sağlamasıyla Avea Bu Konuda Rakipsiz :nargile:

erdew

erdew

Üye
vodafone cep öğrenci iyidi ama sonradan yaptığı düzenlemerle bence geriye gitti mesala basta 100 bedava smsni her yöne kullanıyodun şimdi sadece şebeke içi ve 5 dakikası 1 konturuda 500 dakika ile sınırlayınca bence 1.liği haketmiyo ben ne mi kullanıyorum vodafone cep öğrenci ama yakın zamanda değişecek galiba :)

farukhan

farukhan

Üye
avea mobilogrenci...

arslansem

arslansem

Üye
Mğrenci tarifesi açısından her ne kadar turkcellden nefret etsemde kampuscell :@

__Midas__

__Midas__

Üye
Kampuscell 10 dk 1 kontör, kapatıp arıyosun süper,karşı tarafta kampuscell ise mesjda sınırsız oluyo bence Turkcell dir

keremerson

keremerson

Üye
Kampuscell 10 dk 1 kontör, kapatıp arıyosun süper,karşı tarafta kampuscell ise mesjda sınırsız oluyo bence Turkcell dir
Bencede Kampuscell:oke:

Günde 5 ücretli sms'den sonra mesajlaşmak sınırsız. :) (Daha doğrusu 1000 mesaj :))

Oğuz Özseyrek

Oğuz Özseyrek

Üye
Turkcell Abonesiyim Ama Vodafone Tercih Ederim... Çünkü Onlar Öğrenciye Çok Değer Veriyorlar ;););) :D

emremj

Üye
al birini vur ötekine...

djoguzhan_55

Üye
ben vodafone kullanıyorum daha ii ama avea alcam vodafone durcak tabi bizim sülale hepsi abim filan hepsi telsim aveayı msn filan tv izleme şeyleri filan var o yönden vodafone bnc (al birini vur ötekini)hem vodafone birazcık geride kaldı bnc herşeyde bişi var ya ne bu ,vazgeçemiyom vodafondan:D

candemir316

candemir316

Üye
Avea Mobil öğrencidir Arkdaşlar Başka Yok

Newwave

Newwave

Üye
En İyi Öğrenci Tarifesi Vadofone da ayrıca her yöne 1 kontör de gayet avantajlı bir tarife .

corlulu

corlulu

Üye
mobil öğrfenci bence

semihandan

Üye
bence aveada :oke:

Tec/-/no

Tec/-/no

Üye
mobil öğrencii

Üst Alt