En İyi Navigasyon Programı Sizce Hangisi?

Sponsorlu Bağlantılar

En iyi navigasyon programı

• Nokia Maps

Kullanılan: 83 22.7%
  • TomTom

Kullanılan: 34 9.3%
  • Sygic

Kullanılan: 24 6.6%
  • Garmin

Kullanılan: 153 41.8%
  • Route 66

Kullanılan: 39 10.7%
  • Diğer

Kullanılan: 33 9.0%

• Kullanılan toplam oy
    366

mahmet96

Üye
    Konu Sahibi
Garmin iyidir, tavsiye ederim bi sorun çıkacağını sanmam

JayJayyy

Üye
garmin

mrt42

Üye
bende ikiside var sygic ve garmin ama benim tercihim garmin tabiki kullanımı kolay
ve cok iyi

goblet

goblet

Üye
Bencede en güzeli garmin yıllardır kullanıyorum(şuanda telefonda XT 6.0.10 versiyon yüklü) ama şu küçük karakter sorunu hala çözülememiş bazen dalgınlığıma geliyor harfleri büyütmeden kayıt yapıyorum sıkıntı oluyor.

coolhawk

coolhawk

Üye
ovi maps nasıl arkadaşlar..

jatvalca

jatvalca

Üye
nokia maps detay az ama çok hızlı
garmin çok detaylı ama benim cihazımda çok yavaş.ve yanlış rota bilgisi veriyor
sygic kullanıyorum detay normal hızda idare eder

punqermojo

Üye
Nokia maps

werarce

werarce

Üye
garmin en iyisi bence heryeri kapsıyor çünkü haritaları

msafe

Üye
evet garmin oldukça iyi sygic kullandım ve poi attığım zaman sygic aşırı yavaş arama yaptığı için sildim ve geçen gün ndrive yükledim menüsü dokunmatik telefonları destekliyor ve oldukça hoşuma gitti sanırım garmin den sonraki en iyi si NDRİVE not route 66 s60v3 telefonuma bir türlü çalıştıramadim harita kilitli görünüyor:allalla:

orhangazi44

orhangazi44

Üye
Ben GOOGLE MAPS kullanıyorum. Türkiye'de de SÜPER ama Amerikada daha SÜPER. Sokağa tıkladığımda sağımda süpermarket, solda bir apartman, önümde de seyir halinde arabalar... YAANİ 3D Amerika! Yakında -yakında olmasada 5-10 yıl içerisinde inşaallah- Türkiye'de de olur.
Her türlü araçla yol bulunuyo.:horse::d::kop::d:

halilaltungul

Üye
google maps ı deneyin derim kesinlikle internet varsa tabi birde trapster ovı de va

zaymo

Üye
şu garmin linki varsa verinde deneyelim (: Ovi mapstan gına geldi yolu bilmesek kayboluruz kesin.

Takipçi Satın Al

Üst Alt