Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
En İyi Navigasyon Programı Sizce Hangisi?
Sponsorlu Bağlantılar
mahmet96
Üye
Konu Sahibi
Garmin iyidir, tavsiye ederim bi sorun çıkacağını sanmam
JayJayyy
Üye
garmin
mrt42
Üye
bende ikiside var sygic ve garmin ama benim tercihim garmin tabiki kullanımı kolay
ve cok iyi
goblet
Üye
Bencede en güzeli garmin yıllardır kullanıyorum(şuanda telefonda XT 6.0.10 versiyon yüklü) ama şu küçük karakter sorunu hala çözülememiş bazen dalgınlığıma geliyor harfleri büyütmeden kayıt yapıyorum sıkıntı oluyor.
coolhawk
Üye
ovi maps nasıl arkadaşlar..
jatvalca
Üye
nokia maps detay az ama çok hızlı garmin çok detaylı ama benim cihazımda çok yavaş.ve yanlış rota bilgisi veriyor sygic kullanıyorum detay normal hızda idare eder
punqermojo
Üye
Nokia maps
werarce
Üye
garmin en iyisi bence heryeri kapsıyor çünkü haritaları
msafe
Üye
evet garmin oldukça iyi sygic kullandım ve poi attığım zaman sygic aşırı yavaş arama yaptığı için sildim ve geçen gün ndrive yükledim menüsü dokunmatik telefonları destekliyor ve oldukça hoşuma gitti sanırım garmin den sonraki en iyi si NDRİVE not route 66 s60v3 telefonuma bir türlü çalıştıramadim harita kilitli görünüyor
orhangazi44
Üye
Ben GOOGLE MAPS kullanıyorum. Türkiye'de de SÜPER ama Amerikada daha SÜPER. Sokağa tıkladığımda sağımda süpermarket, solda bir apartman, önümde de seyir halinde arabalar... YAANİ 3D Amerika! Yakında -yakında olmasada 5-10 yıl içerisinde inşaallah- Türkiye'de de olur.
Her türlü araçla yol bulunuyo.
halilaltungul
Üye
google maps ı deneyin derim kesinlikle internet varsa tabi birde trapster ovı de va
zaymo
Üye
şu garmin linki varsa verinde deneyelim (: Ovi mapstan gına geldi yolu bilmesek kayboluruz kesin.