En Iyi Msn (sis) Programı_VeriChat.v1.00

Sponsorlu Bağlantılar

pesimist_style

pesimist_style

Üye
    Konu Sahibi
ya alakası yokkk bağlanmıyo msn ye eskiden bağlanıyoduu şimdi yokk indirmeye gerekk yok ya yeni sürümü yok mu bununn
valla benimde çalısmıyodu hiçbiri ...telefona bi format atarsın şimdi çalısıyo... ama live msn 4.00 çıktı kişi sorunu çözülmüş ben onu kullanıyorum. suan türkcelde 2 kontörden fazla düşmüyo sanırım... onu deneyin bide ... 2.olarak da veri chat i tavsiye ederim..

muzzii20

Üye
veri chat artık bağlanmıyor nedenini ve çözümünü bilen varsa cevap yazarsa seviniriz...

pesimist_style

pesimist_style

Üye
    Konu Sahibi
veri chat artık bağlanmıyor nedenini ve çözümünü bilen varsa cevap yazarsa seviniriz...
arkadaşlar şöyle açıklayalım birzamanların en iyi msn siydi... o program bazen çalışmıyodu . birde bağlantı kopuyodu bazen...bence sil yeniden yükle veya TÜRKCELL BAĞLANTILARINI SİL TEKRAR YÜKLE BEN O ŞEKİLDE DÜZELTİYODUM...

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
ilk fırsatta yükleyip kullanacağım..anladığım kadarıyla bendeki msn den biraz daha ii..ve teşekkürler...

pesimist_style

pesimist_style

Üye
    Konu Sahibi
MoRPHiNe689

MoRPHiNe689

Üye
kardes ne nbu msn yani biraz bilgi verseydin ucretlendirme hakkında yani veriyonuz programı gidiyonuz ya tam bir herşeyini yazın açın konuyu bizde alalım rahatlıkla kullannalım ne dersin?

emege saygı saol paylaşım için

deniz bey

deniz bey

Üye
cok tskler kolay gele ılınr saglık

fenomen5756

fenomen5756

Üye
kardeş hepsi ii de kontör ü nasıl götürüyo acaba

ugur81

Üye
kaç kntr gidiyo

pesimist_style

pesimist_style

Üye
    Konu Sahibi
ewet güzelbir soru kaç kontör gidiyo....

arkadaşlar hemen hemen live msn ile aynı.... hepsi gibi oda başlangıçtat 1 kontör alıyo.. ve gerisi sizlerin kullanımına bağlı bağlantı sürekli kopup tekrar bağlandığında könter harcar yoksa oda diğerleri gibi normal...

akrep_kral05_05

Üye
tşk:oke: emeğe saygı

pesimist_style

pesimist_style

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah

bilginona

Üye
Teşekkürler birader. Umarım çalışır.

ccpasa

ccpasa

Üye
emegine saglık

ccpasa

ccpasa

Üye
emegine saglık

sadistim

sadistim

Üye
saol

By_Casparov

By_Casparov

Üye
saol kardeş..... :oke:

corchy

corchy

Üye
saol kardes

silentwolf

silentwolf

Üye
Saol paylasım icin insallah 6600 da calısır kardes ... Calısırmı sence ?

Üst Alt