Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
UygulamaEn iyi launcher ?
Sponsorlu Bağlantılar
Android Police
Üye
Konu Sahibi
En iyi launcher ?
sizce en iyi launcher hangisi ? simge paketi iyi olan fazla ram yemiyen ?
KArdeşim ben blackmarkt varya ordan go launcher indirdim galiba eski sürümü yeniye baklıarak çok hızlı tavsiye ederim istediğin widget istediğin tema yükleniyor ama go lockerının temaları yüklenmiyor oda sorun değil
eksilen
Üye
bence şu an için Holo Launcher HD plus
Android Police
Üye
Konu Sahibi
ben nova launcher kullanıyorum gayet iyi stabil s3 teması da yükleyince müthiş oluyor
devilmy
Üye
tsf shell kullan pişman olmazsın
Android Police
Üye
Konu Sahibi
ortalama nekadar ram yer ?
- - - Eklendi - - -
nova 20-30 anca yiyor stabil bir launcher
Kerim.
Üye
smart,yandex,nemus
- - - Eklendi - - -
bir de lg simple home
Android Police
Üye
Konu Sahibi
yandex shell çok yiyor bence
boyabatlı
Üye
apex launc
charshaph
Üye
xperia launcher android 4+ sürümü.. Harika ötesi.. Arka planda çalışıyor ve harika ötesi bir hava durumu widget i var..
sergei95
Üye
Tsf shell kullandıklarımdan en iyisi 0 kasma.
KayraBey
Üye
Next launcher...
siegman35
Üye
apex bence en performanslı
Samet.25
miui yide tavsiye ederım kullanımı kolay rahat menu filan ugrastırmıyo ıphone gibi direk karsına cıkıyo
007aliinan
Üye
next launcher çok hızlı ve güzel. Birde markette miui launcher var tema ve kilitleri süper kilit ekranına resim koyabilirsin
Heroata
Üye
Tavaiye oldugu icin nova ama cok hizlandryo
legolas29
Üye
sana birsey diyimmi hacı telefonun en iyisi next launcher markette 15.99 dolar, blackmart ta beleş e indirdim dene kesin beğenirsiniz.
mcnpl4
Üye
360 launcher. eski telefonumda kullaniyordum hic kasmiyor ayrica temalari da guzel