En iyi kullanıcı adı yarışması Part 2/Oylama Konusu

Hangi Üye Kazansın

• Kullanılan toplam oy
    37
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
En iyi kullanıcı adı yarışması Part 2/Oylama Konusu
Tepkiler: Oğuzhan
Ben oyumu kullandım güzel kardeşime

restmod

Üye
ilk konuya gore daha hareketsiz burası sanırım

Türe

Üye
Oylarınızı bekliyoruz efem

najanaja

Üye
harbi keşke iki parçaya ayırmasaydın sonuçta aynı şey bence hepimiz bi arada olmalıydık. Baksana millet sırf oraya bakıyo part ikiye bakan yok biz oysuz kalacaz anlaşılan

Konu Sahibi
niye kimse sana kullanmıyorki

- - - Eklendi - - -

harbi keşke iki parçaya ayırmasaydın sonuçta aynı şey bence hepimiz bi arada olmalıydık. Baksana millet sırf oraya bakıyo part ikiye bakan yok biz oysuz kalacaz anlaşılan

Abi öylede kalabalık oluyodu 1. Konuya da buranın linkini ekledim olmadı yarın bilgisayar odasında eklerim yazıyı da kocaman yaparım olurmu abim

Tepkiler: najanaja

najanaja

Üye

Abi öylede kalabalık oluyodu 1. Konuya da buranın linkini ekledim olmadı yarın bilgisayar odasında eklerim yazıyı da kocaman yaparım olurmu abim

nerde çokluk orda ... diosun yani ben gırgır geçiyom kardeşim farketmez ister bakarlar ister bakmazlar olduğu kadar alırız möhim deil yani

Konu Sahibi

nerde çokluk orda ... diosun yani ben gırgır geçiyom kardeşim farketmez ister bakarlar ister bakmazlar olduğu kadar alırız möhim deil yani

Abi hep şöyle bi yarışmaya gireyim dedim olmadı hiç sırf onun için yarışma açıyorum

- - - Eklendi - - -

bu arada 3 olmuşun abi

Konu Sahibi
rakip rakibine oy veriyor centilmenliğinden dolayı seni kutlarım kaptan

Türe

Üye
Oo kaptan mobilim haftaici sürekli o yuzden haftasonu kullanacagim oyu

najanaja

Üye

Abi hep şöyle bi yarışmaya gireyim dedim olmadı hiç sırf onun için yarışma açıyorum

- - - Eklendi - - -

bu arada 3 olmuşun abi

nie olmadı ki araya ne girdi de engel oldu girmmene walla ben bi masaüstüne girdim onu kaçırmam ayıp olurdu görsellik benim işim bide bunu istiyodum bunu da yakaladık en sonunda sayende möhim deil her inişin bir çıkışı wardır elbet

Konu Sahibi

Araya yarışma olmaması gırdi yada benim geç üye olmam neyse abi hepinize başarılar

Amanın 0 Çekeceğiz Sanırım Bende Oylarınızı Bekliyorum

Bu Arada Kullanıcı Adımın Anlamı -DOĞRULUK- Bilginize

najanaja

Üye
Bu ne yarı finalmi daha bide final var yani oooo işimiz uzun o zaman

- - - Eklendi - - -

Bu arada bilmeyenler için ismim kral kobra yılanı anlamına geliyor yani manasız bişey deil

Konu Sahibi
Bu ne yarı finalmi daha bide final var yani oooo işimiz uzun o zaman

- - - Eklendi - - -

Bu arada bilmeyenler için ismim kral kobra yılanı anlamına geliyor yani manasız bişey deil

Bunu bilmiyordum gerçek adın ne peki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...