messevim
Üye
-
Konu Sahibi
-
Nokia 1110tavsiye 2 günden fazla
blackberry q10 fiyatı uçuk ama klavyeli.bb10, dual core 1.5 ghz, 2 GB ram var galiba.bide android runtime var biraz developer işi ama sanırım android uygulamaları kullanıyor.(üstünde bi kaç modifikasyondan sonra)yinede araştır derim.
Valla fiziksel klavyede en iyisi bence tuşların geri bildirimi yüksek olduğundan e7 ama bence iphoneın klavyesi muazzam.Çok hızlı yazarsın ve yanlış yazmazsın.
E7 almalisin klavyeli istiyorsan ama hatirladigim kadariya sanki klavyeli bir s3 modeli vardi? Yada ben yanlis hatirkiyorum
e7nin sarji iyi sanirim. chacha da fena degil tuslari ayrik rahat yaziliyor rahatsiz edici sesler de yoktu ama hafiza sikintisi var androidin keyfini cikaramazsin. sarji bi gunu rahat cikarir fazla da gider. ben almistim pisman oldum keske e7 alsaydim dedim. satmasi da zor. mesaj yogunlukluysa e7 al
Dikkat edersen araya "ama" ekledim.iPhoneun dokunmatik klavyesi fiziksel tuşluların çoğundan iyi bana göre.
Nokia ya bulaşma artık destek bitti e7ye ne yazılım çıkar ne doğru düzgün uygulama..
Nokia ya bulaşma artık destek bitti e7ye ne yazılım çıkar ne doğru düzgün uygulama..
E72 ile çok rahat yazılıyor benceona dikkat etmemiştim. Ben dokunmatik ler de pek hızlı yazamıyorum. Fiziksel tuşlu olursa daha iyi olur sanırım. Yine'de öneri için teşekkürler
Amacı mesaj yazmaksa onların önemi yok.Belle yeterli gelir heralde.
E72 ile çok rahat yazılıyor bencenokia alma evet ama madem iyi kalvye kolay yazım istiyorsan e serilerine bakabilirsin
Amacı mesaj yazmaksa onların önemi yok.Belle yeterli gelir heralde.
Bana uygulama önemli değil. Klavye si kamerası ve batarya performansı iyi olsun Yeter.
Nokianın bir telefonu vardı.Qwerty 640x360 çözünürlüğüne rağmen 300 ppi üstü yoğunluğu vardı.Tasarımı da bayağı güzeldi satıştan kalktı ama adını hatırlayamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?