Ben hepsini kullandım.. En iyisi google chrome , opera dan hızlı , zaten mozilla ve explorer yavaş.
Google chrome yeni eklentilere de sahip artık ve kapladığı yer mozilla , safari explorer dan az . opera ile aynı gibi
Çok güzel bi eklenti de var , Explorer tab sayesinde google chrome uyumlu olmadığı site varsa ( microsoft dışında daha karşılaşmadım ) ordan açıyo explorer gibi ...
Bence Hız Ve Kullanım Açısından Google Chrome Elektrikler Gittiğinde Bilgisayarınız Kapandığında Bile Açık Olan Sayfaları Yüklüyor . Ve Üyeliklerinizi Saklamak İçin Birde Not Defteri Var Süper !
Firefox diyenlerin alnını karışlarım. En güzel ve en hızlı tarayıcı Opera 10.52'dir. Kesinlikle en yavaş ve en ölü bilgisayarda bile en yüksek performansı göstermektedir....
evet mozilladada bu özellik var mozilla çok hızlı bide bi ayar çektim (normalde internet hızım internet 100 megabit) 1 mb de indiriyor ama yavaş yavaş düşüyor en son 130 kb ye kadar düşüyo ilkten 1mb olması bile çok hız farkı yapıyo (not: Kendi İndirme tarayıcısı ile oluyo...)
Mozilla Çok Güzel Mozilla Firefox 4.0 Beta Sürümünü Denedim Ben Çok Süper Hiç Kasma Felan Yok Aynı Chrome Gibi Fakat TR Dil Desteği Yok Şuan Deneme Aşamasında Olduğu İçin.