Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
En iyi GPU Hangisi ???
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lordufuk
Üye
PowerVR SGX540 mali400den çok daha iyi fakat tegra 3 den iyimi bilemiyorum
system32dll
Üye
Konu Sahibi
Peki 400 mali 512 mb ram ve 1 ghz çift çekirdekli bir orta seviye telefon oyunları rahatça çalıştırabilirmi örnek (dead trigger pes 2012 shadowgun)
Xperia Sola'dan bahsediyorum belki onu alıcamda öyüzden sordum
TheCower
Üye
Evet.
system32dll
Üye
Konu Sahibi
Peki önerdiğiniz bir imza varmı ben bulamıyorum da
ios la ne alakasi var ipad 3 de yapilmamis test ,sat test bunlar sadece gpu uzerinden.ayrica tegra 3 tek kanal grafik kullanirken 540 cift kanal kullanir
Allah askina neresi iddaali ? Nexus kullaniyor ve mali 400 den daha kotu.
lordufuk
Üye
bildiğim kadarıyla çalıştırır ama benimde bi sorum olucak 1.2ghz 1gbram PowerVR SGX540 bütün oyunları açarmı tel çözünürlük 1280 720 ?
system32dll
Üye
Konu Sahibi
Ya abiler PowerVR bütün apple cihazlarda aynı gpu yu kullanıyolar mali 400 e oranla farkı olabilir ama sonuçta apple cihazda kullanılanla androidde kullanılan arasında fark var ikisindede aynı performansı vermez
powervr sgx540 cok iyi bir gpu fakat nexusun çözünürlügu yüksek olduğu için tam hakkını veremiyor bir de pil tasarrufu için birşey kısılmışti aklıma gelirse yazarıms
lordufuk
Üye
Cihanî Sultan
Üye
Power VR Seri 6.Rakip tanımaz.Ondan sonra Tegra 3'ün GeForce'u.Bu eşit olarak özel kombinasyonlar yapılmış sgx544-543mp4-adreno 320.Asla adil bir karşılaştırma yapamayız.Tüm gpu'ları aynı sistemde denemeliyiz ki böyle bir şansımız da yok...
enterneoll
Üye
mali 400 den memnunum ve en az 1,5 yıl gideceğini düşünüyorum tegra 2 içinde çok iyi deniliyordu şimdiki çıkan tegra oyunları çalıştırmıyor
Power VR Seri 6.Rakip tanımaz.Ondan sonra Tegra 3'ün GeForce'u.Bu eşit olarak özel kombinasyonlar yapılmış sgx544-543mp4-adreno 320.Asla adil bir karşılaştırma yapamayız.Tüm gpu'ları aynı sistemde denemeliyiz ki böyle bir şansımız da yok...