- En İyi Görünümlü İmza - Yarışması Sonuçlanmıştır

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yitik savaşçı

Üye
    Konu Sahibi
Ulu orta yazmasaydın...

VoLo

VoLo

Üye
şurda bizbizeyiz çaktırma

FrontmaN

FrontmaN

Üye
Tebrikler arkdaşlar.

Önemli olan yarışmaktı.

ukalaboy

ukalaboy

Üye
tebrikler

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
Tebrikler arkadaşlar!!!

Haberci

Haberci

Üye
Yarışmanın her ne kadar dışında kaldıysak ta iceboy ve volo arkadaşlarımı ve katılanları tebrik ederim.

gknky

gknky

Üye
2. ci tebrik eden yokmu

crows

crows

Üye
tebrikler arkadaşlar

yitik savaşçı

Üye
    Konu Sahibi
Bundan seneler evvel ilkokulda bir tenefüste sadece 5 dakikada yazdığım uyaklı, tekerlemeli bir öğretmenler günü şiiri, ricası üzerine yazıp verdiğim şahsa üçüncülük gibi bir derece getirirken; daha sonra yine ilkokulda bir öğretmenler gününde kendi adıma yazdığım ve serbest şiir kapsamına girebilecek, uyaksız, tekerlemesiz şiir maalesef değerlendirmeye giremedi. Dereceye giremediğim için kızdığımı sanmayın sakın. Birinci, ikinci ve üçüncünün şiirleri uyaklı, tekerlemeli olduğu için kızıyorum. Öğretmenlerin şiir anlayışına kızıyorum.

Bana göre ilkokullarımızda edebiyat bilinci ya da herhangi bir bilinç yerleşmemiş öğretmenler oldukça benim gibi hevesli öğrencileri şiirden ve daha nice güzelliklerden soğuturlar...

O nedenle başkaları ile yarışırken hırslı olmayalım; kendi yeteneğimizi başkaları farketmiyorsa hevesimizden olmayalım. Renkler ve zevkler ayrıdır. Uzman jürilerin olmadığı yarışmalara özellikle katılmayalım.

Kıssadan hisse...

Aman yazdıklarım imza yarşmasına yorulmasın; o kadar uğraş veriyorum, tek olumsuz laf ettirmem... Ben gerçek hayattan bahsediyorum.

Yıgen

Yıgen

Üye
<div class='quotetop'>(volo &#064; May 10 2006, 09&#58;21 PM) [post=332000]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
şurda bizbizeyiz çaktırma
[/b][/quote]

jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
tebrikler arkadaslar
yitik oyun&#39;a da tesekkurler
onumuzdeki, yarismalara bakcaz

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
iceboy ver volo yu tebrik ederim&#33; bazı sebeplerden dolayı nete girme imkanı bulamadım. ve uzun bir süre zamanım olmayacak galiba&#33; neyse oylamaya katılamadığım için üzgünüm&#33;

yitik savaşçı

Üye
    Konu Sahibi
Sağlık olsun&#33;

Shadowman07

Shadowman07

Üye
tebrikler...

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
Özel bi yoRum olacak amma bu yeni nickin tuhaf yahu eski nickin daha güzeldi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt